Lokakuun Suomen Kiinteistölehti pyykkää energiatehokkaasti

energiatehokas pesutupa

Vaatehuollon keskittäminen talopesulaan vähentää kosteuden ja veden aiheuttamia riskejä asunnoissa, kertoo lokakuun Suomen Kiinteistölehti. Helsinkiläisyhtiö hankki pesularemontin yhteydessä kaksi lisäkonetta, jotta mahdollisimman moni asukas voisi pestä siellä pyykkejään silloin, kun se heille sopii. Uudet pesu- ja kuivauskoneet pienentävät myös energiankulutusta. 

Ovatko maalämpömarkkinat ylikuumentuneet? Kysyimme asiantuntijoilta, onko maalämpö yhä kannattavaa ja mitä taloyhtiön tulee ottaa huomioon, kun se lähtee selvittämään uutta lämmitysmuotoa. Tutustumme myös As Oy Melkonkatu 5:n huolellisesti hoidettuun energiahankkeeseen. 

Sisäilman laatu puhuttaa monessa taloyhtiössä. Kuinka sisäilmatilanteissa kannattaa toimia, käy ilmi THL:n toimintamallista. Erityisasiantuntija Anne Korpi Senaatti-kiinteistöistä puolestaan antaa vinkit sisäilmasta huolehtimiseen. 

Syys- ja toukokuun välillä on oikea aika mitata huoneilman radonpitoisuutta. Selvitimme, mitä radon on ja kuinka sitä torjutaan. Lisäksi vierailimme radonkorjaustyömaalla Keravalla. 

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme. 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

vakuutuksiin

23.2.2023

Suomen Kiinteistölehti perehtyy helmikuussa vakuutuksiin 

Helmikuun Kiinteistölehti tutustuu rivitaloon, jonka palonjälkeisen uudelleenrakentamisen vakuutus korvaa. Helsinkiläiset taloyhtiöt toteuttivat latausmahdollisuuden yli 800 sähköautolle. Kysyimme myös, miksi huoneistotietojärjestelmään siirtyminen kestää taloyhtiöiltä niin kauan.

kiinteistölehti puutaloyhtiössä

22.6.2023

Suomen Kiinteistölehti käy kesäkuussa kylässä puutaloyhtiössä

Kesäkuun Kiinteistölehdessä vieraillaan idyllisessä puutaloyhtiössä ja kerrotaan, miten kerrostalopihastakin saa monimuotoisen. Tutustumme myös märkätilatarkastuksiin ja kuulemme, millainen on houkutteleva taloyhtiö juuri nyt.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti