Kuopion Talokeskus avusti vähävaraisia lapsiperheitä

Hope ry on valtakunnallinen, vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, joka jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Pohjois-Savossa Hopella on tällä hetkellä autettavana 50 perhettä ja 130 lasta. Määrä kasvaa koko ajan. Runsaan 20 vapaaehtoistoimijan joukkoon tarvitaan lisää käsipareja hoitamaan varastoa, lajittelua ja yhteyksiä.

Yksityishenkilöiden lisäksi myös yritykset tukevat Hopen toimintaa. Maaliskuussa 50 vuotta täyttänyt Kuopion Talokeskus pyysi asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan muistamaan juhlijaa kukkien ja juhlapuheiden sijasta lahjoituksilla Hope Kuopio ry:n pankkitilille.

”Iloksemme voimme kertoa, että lahjoituksia kertyi 3000 euroa, mukaan lukien Talokeskuksen lahjoittaman 470 euroa”, kertoo toimitusjohtaja Allan Pulkkinen.

Hope Kuopio käyttää varat yrityksen toiveen mukaisesti vähävaraisten kuopiolaisten lapsiperheiden urheilu- ja liikuntaharrastusten tukemiseen.

Haastekampanja Hopen hyväksi

Lahjoitustilaisuudessa Hopen edustajat, vapaaehtoistoimijat Anne Niskanen ja Noora Kartaslammi kertoivat, että summalla maksetaan esimerkiksi lasten harrastamien jalkapallo-, jääkiekko- ja muiden liikuntalajien vuosimaksuja sekä ostetaan liikuntavälineitä.

”Kaikki hyväkuntoiset lahjoitukset ovat tervetulleita. Erityisen kova kysyntä on juuri liikunta- ja urheiluvälineistä, näin keväällä esimerkiksi lasten polkupyöristä, sekä elektroniikasta.”

Kuopion Talokeskus tarttui tähän ja lupasi toimittaa Hopelle kaikki yrityksessä ylimääräisiksi jääneet käyttökelpoiset kännykät ja tietokoneet, sekä taloyhtiöiden varastosiivouksista omistajattomiksi jääneet lasten polkupyörät, pulkat ja kelkat.

Lisäksi Kuopion Talokeskus ilmoitti käynnistävänsä haastekampanjan, jolla kerätään rahaa Hope Kuopiolle.

”Jokaisenhan on pantava paremmaksi kuin kilpailija”, naurahtaa Pulkkinen.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

talokeskus 100 vuotta

20.10.2023

Kaupallinen yhteistyö

Talokeskus – kiinteistöjen huolenpitoa 100 vuotta

Suomen Talokeskus täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Se on maan vanhin kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen asiantuntija. Talokeskus tarjoaa huolenpitoa kiinteistön koko elinkaarelle tarkastuksista suunnittelu- ja energiapalveluihin.

Suomen Talokeskus Oy

valesokkeli

24.8.2023

Valesokkelirakenteet voi korjata kengittämällä

Valesokkelirakenteet voivat kastuessaan aiheuttaa ongelmia, mutta ne voi korjata kengittämällä. Kengittäessä puuseinärungon alaosaa nostetaan ylöspäin sokkelirakenteesta, ja runko- ja sokkelirakenne eristetään toisistaan lämpö- ja kosteusteknisesti.

kompostointi

31.5.2023

Kerrostalossakin voi kompostoida

Kuopiolainen As Oy Tasavallankatu 8 kompostoi biojätteensä. Alun perin taloyhtiössä päätettiin ryhtyä kompostoimaan jätemaksujen pienentämiseksi, mutta kaupan päälle saatiin kompostin tuottama puutarhamulta. Kompostoiminen on hyvä ratkaisu pienille taloyhtiöille.

sisäilma

18.10.2023

Kuukauden kasvo: Puhtaan sisäilman puolesta

Kodin sisäilman laatu vaikuttaa paitsi asumisviihtyvyyteen, myös asukkaan terveyteen. Sisäilman laatuun taas vaikuttavat muun muassa valitut pintamateriaalit, ilmanvaihdon toiminta ja ylläpito sekä omat teot. Jokainen asukas voi parantaa sisäilmaa omilla toimillaan.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti