Yhteistyökumppanimme ovat arjen sankareita

Mitä on sankaruus? Ehkä sen helposti liittää urotekoihin ja historian suuriin nimiin. Kiedomme helposti sankarinviitan ihmisten ympärille, jotka ovat seilanneet myrskyävillä merillä ja taistelleet pataljoonia vastaan. 90 maalia kalenterivuodessa upottavan futistähden on pakko olla sankari, ihmiset pökerryksiin puhuva huippupoliitikko saa varauksettoman tukemme.

Ehkä todellinen sankaruus on kuitenkin jossakin muualla. Jossakin siellä, minne valonheittimet ja toimittajat harvemmin osuvat. Seuratessamme täällä 24 Centerissä yhteistyökumppaneidemme toimintaa, luulemme, että olemme löytäneet heitä. Todellisia sankareita.

Lukkosepät, putkimiehet, sähköasentajat ja muut duunarit eivät paistattele uutisotsikoissa tai kättele kuninkaallisia. He ajavat pakettiautoillaan aamuruuhkissa ja ryömivät paikkoihin, joissa ihmiset harvemmin käyvät. He eivät saa ruutuaikaa A-studiossa tai kasvojaan Forumin seinälle, mutta silti heidän olemassaolonsa on meille täysin välttämätöntä.

He ovat arjen sankareita. Heillä on hallussaan arkisen elämän täydellinen suvereniteetti ja ilmatila. He tietävät, mikä on painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä tai mitä haittaa on kapillaarivedestä. He avaavat ovia, jotka ovat lukossa, tukkivat vesisyöksyjä, jotka ovat tuhoamassa asuntoja. He kiristävät ruuveja, joihin minä en ylettynyt, he vääntävät vipuja, joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Kun he poistuvat paikalta, valot taas syttyvät, ilmastointikone hurisee ja ikkunaruutuun on ilmestynyt uusi, virheetön lasi.

Kun minulla on kaikki hyvin, en näe heitä. Silti he ovat olleet täällä, jo ennen minua. Kun minä ajoin töihin, en tiennyt, että he olivat käyneet joskus aamuyöllä korjaamassa liikennevalot ja hiekoittamassa jalkakäytävän. Kun minä tilasin lounaan, en tiennyt, että he olivat korjanneet ravintolan sähköt. Kun kahvitauolla valitsin jäätelöä pakastealtaasta, mielessäni ei häivähtänytkään, että he olisivat voineet käydä täällä.

Kuka oli se hahmo, joka keskiyöllä hiipi auttamaan naapuriani? Kuka siivosi törkyisen kauppatorin? Kuka korjasi Virtasen ruohonleikkurin? Kuka tukki rautatieaseman vesivahingon?

Kyllä. He sen tekivät. Arjen sankarit. Lippis vinossa, haalarit päällä ja työkalupakki peräkontissa. Ilman toimittajalaumaa, fanijoukkoa ja viidentonnin mittatilauspukua. Nöyrästi, ammattitaitoisesti ja varmasti. He ovat todellisia sankareita, joita ilman minun elämäni olisi kaaosta.

Me täällä 24 Centerissä olemme kiitollisia arjen sankareista. Yhteistyökumppaniemme työpanos on välttämätön, jotta arkemme sujuu mutkattomasti. Ilman heitä emme pärjäisi. Pitäkää silmät auki, sillä ympärillämme liikkuu heitä joka päivä. He ovat arjen sankareita.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

24 Center

TALOTEKNIIKAN AMMATTILAINEN PAIKALLE JOPA 15 MINUUTISSA
Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen ammattilainen.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

tietoa sähköautoilusta

4.8.2022

Taloyhtiöille tietoa sähköautoilusta

Sähköautojen määrä kasvaa koko ajan. Niiden käyttöön ja lataukseen liittyy kuitenkin myös epäluuloja. Sähköautoista kaivataan enemmän tietoa, ja sitä on nyt saatavilla Sähköautoillen.fi-sivustolta, jossa kerrotaan sähköautoista kansantajuisesti.

29.4.2022

Näillä vinkeillä voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi asumisessa

Asuminen muodostaa suurimman osan suomalaisen hiilijalanjäljestä. Isännöintiliitto listasi viisi tapaa, joilla kerrostalossa asuva ihminen voi pienentää hiilijalanjälkeään.

31.1.2022

Mistä sijaisasunto putkiremontin ajaksi?

Sijaisasunnon etsinnässä kannattaa huomioida, että arjen on pyörittävä evakossakin. Vaikka väistöasunnossa ei tarvitsisi asua kuin muutama viikko tai kuukausi, useimmiten on silti myös käytävä töissä tai opinnoissa, kaupassa ja harrastuksissa sekä pestävä pyykkiä ja tiskattava astioita. Jos ei ole mahdollista mennä kesämökille tai sukulaisten tai tuttavien luokse, valmiiksi kalustettu asunto on usein helppo ja käytännöllinen […]

9.2.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kumpi ensin taloyhtiössä – lukitusuudistus vai remontti?

Kun asuinkiinteistön remontti tai peruskorjaus on ajankohtainen, pohditaan samassa usein myös lukitusuudistusta. Kumpi olisi parempi toteuttaa ensin? Remontin ajaksi, kun pitää teettää niin paljon avaimia, joita tulee todennäköisesti myös katoamaan.

CERTEGO