Ilmansuodattimien verkkokauppa Suodatinmestarit pitää asiakaskokemuksen keskiössä

Kangasalla toimiva Suodatinmestarit Oy toimittaa verkkokauppansa kautta päivittäin ison määrän ilmansuodattimia ympäri Suomea. Yritys on tunnettu ystävällisestä palvelusta ja nopeista toimituksista. Suodattimien parissa 10 vuotta toiminut yrittäjä Petri Leisio on työstään innoissaan ja on saanut yrityksensä mukavasti kasvuun.

Suodatinmestareiden valikoimasta löytyy ilmanvaihdon suodattimia kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin; kaikki suodatinsarjat kotitalouskäyttöön, pussisuodattimet isompiin kiinteistöihin ja lisäksi erilaisia suodattimia myös teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaita onkin aivan laidasta laitaan; kuluttaja-asiakkaista taloyhtiöihin ja isoihin pörssiyrityksiin. Leisiolle kaikki asiakkaat ovat kuitenkin yhtä tärkeitä ja pienet asiakkaat saavat aina ihan yhtä hyvän palvelun kuin isotkin ostajat.

– Asiakkaan arvostaminen on hyvin tärkeää. Asiakkaan tulee aidosti kokea, että hänestä välitetään, sanoo Leisio.

Lukematon määrä erilaisia ilmansuodattimia

Ilmansuodattimissa on paljon standardikokoja, joita on verkkokaupassa tarjolla 400 erilaista yleisintä tuotetta. Niiden lisäksi löytyy tuhansia muita ja silti viikottain tulee eteen jokin uusi malli, jonka asiakas tarvitsee. Eli jos et löydä etsimääsi verkkokaupasta, niin kannattaa soittaa Suodatinmestareiden asiakaspalveluun.

–  Sitä lähdetään sitten etsimään ja aina löytyy sopiva ratkaisu. Kymmenen vuoden toiminta-aikana on voinut laskea yhden käden sormilla tilanteet, joihin ei ole löytynyt ratkaisua.

Suodatinmestareilla on jo yli 40 000 tyytyväistä asiakasta.

Verkkokaupan asiakaskokemus keskiössä

Yrittäjä Petri Leisio on satsannut paljon Suodatinmestareiden verkkokaupan asiakaskokemukseen. Se näkyy mm kilpailukykyisessä hinnoittelussa, suodattimien 100 prosentin tyytyväisyystakuuna, helppona tilausprosessina ja siinä, että asiakkaat voivat maksaa laskun vasta tuotteet saatuaan. Erityisen paljon kiitosta on tullut nopeista toimituksista.

–  Tänä päivänä nopea toimitus on se juttu. Meiltä tuotteet lähtevät asiakkaalle viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Nopeaan toimitukseen tulee panostaa, sillä asiakkaat osaavat jo vaatia nopeutta.

Verkkokaupan pyörittäminen on kuitenkin jatkuvaa eteenpäin kehittämistä. Leisio ei lepää laakereillaan, vaan kehittää sivuja ja liiketoimintaa jatkuvasti. Markkinat kasvavat koko ajan, kun uusia taloja rakennetaan. Tavoitteena on jollain aikataululla myös kansainvälistyminen.

Milloin vaihdoit viimeksi ilmanvaihdon suodattimet?

Ilmanvaihdon suodatuksesta on tärkeää huolehtia. Sisäilman ei kuulu olla tunkkaista. Tunkkaisuus kertoo siitä, että ilma ei vaihdu tarpeeksi hyvin ja ilman epäpuhtaudet pyörivät talossa. Huono sisäilma voi aiheuttaa päänsärkyä, väsymystä, kurkkukipua, nuhaisuutta ja muita terveysongelmia. Ilmanvaihtojärjestelmän toiminta tulee tarkistaa säännöllisesti ja huolehtia suodattimien vaihtamisesta riittävän usein. Suodatinmestarit.fi verkkokaupasta löydät suodattimet kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin.

Tästä pääset suoraan suosituimpiin suodattimiin:

Vallox / Ilmava / MUH suodattimet

Ilto / Swegon Casa suodattimet

Enervent suodattimet

IloxAir suodattimet

Täältä löydät suodattimet muiden valmistajien ilmanvaihtokoneisiin.


Suodatinmestareilta saat ilmansuodattimet niin kotiin, kiinteistöihin kuin teollisuuteenkin.

APUA OIKEAN SUODATTIMEN VALINTAAN

Mikäli haluat saada henkilökohtaista apua oikeiden suodattimien valintaan tai on muuta kysyttävää, soita meille 0400 442111 (arkisin 8-16), tule käymään myymälässämme tai lähetä sähköpostia myynti@suodatinmestarit.fi. Autamme mielellämme!

AINA EDULLISET HINNAT

Meidän hinnoistamme on puristettu ilmat pois. Suodatinmestarit.fi verkkokaupasta löydät ja tilaat helposti haluamasi suodattimet edullisin hinnoin. Pidämme hinnat aina edullisina, joten säästät selvää rahaa.

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 € ostoksille!

NOPEAT TOIMITUKSET

Toimitusaika 1-3 vrk. Käytännössä 98 % tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Suodattimet suoraan varastosta!

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU JA ILMAINEN PALAUTUS

100 % SUOMALAINEN YRITYS

Suosi kotimaista! Meillä on avainlippu.

Suodatinmestarit

Suodatinmestarit on 2009 perustettu sisäilman puhdistukseen ja ilmansuodattimiin erikoistunut ketterä ja kasvava yhtiö, joka tunnetaan hyvästä laadusta ja edullisista suodattimista. Pidämme huolta ilman puhtaudesta niin kodeissa kuin työpaikoillakin. Hyvin toimivasta ilmanvaihdosta nauttivat niin ihmiset kuin kiinteistötkin. Puhdas ilma takaa tutkitusti terveellisemmän elämän meille kaikille. Puhdas ilma on parasta hengittää.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

25.5.2018

Timo Nieminen – rakentava vaikuttaja

Kiinteistöliiton tuore puheenjohtaja Timo Nieminen on pitkän linjan rakentaja. Työssään hän on tottunut sovittamaan yhteen erilaisia näkökulmia ja tavoitteita, mikä on vaatinut asettumista myös vastapuolen asemaan. Tälle kokemukselle on käyttöä valtakunnallisessa järjestössä, jota on rakennettu jo toista vuosisataa.

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

5.4.2022

Siivottomat roskikset houkuttelevat jyrsijöitä

Pääkaupunkiseudulla on arvioitu olevan rottia yhtä paljon kuin ihmisiä eli noin 1,5 miljoonaa. Rotta löytää ruokapaikalle hajun perusteella. Se voi kulkea ruuanhakumatkalla 3–4 kilometriäkin saadakseen 30–40 grammaa ruokaa.

23.9.2016

Ongelmavuokralaisiin voi ja pitää varautua

Julkisuudessa on viime aikoina ollut uutisia ongelmatilanteista vuokralaisten kanssa. Lahdessa vuokralainen oli tuhonnut asunnon käyttökelvottomaksi; tapetut oli revittu, lattiakaivo irrotettu ja kaiken päälle viemäriputket oli katkottu rälläkällä. Turussa asunto oli laitettu yhtä huonoon kuntoon, kun ruuat olivat mädäntyneet jääkaappiin, roskavuoret täyttäneet asunnon ja tapetit olivat menneet pilalle roiskeiden ja elintarvikkeiden jäljistä.