Ammattilainen paikalle, aina ja nopeasti

Syksy on saapunut ja sen mukana pimenevät illat. Hyvä valaistus kotipihassa on paitsi kaunista, myös turvallista. Sellaisen valaistuksen halusi myös Alli, jonka surullisenkuuluisasta yrityksestä saada sähkömies luokseen kirjoitti Iltalehti (21.10.2019).

Alli oli ottanut yhteyttä sähkömieheen, joka lupasi tulla asentamaan pihavalaistuksen paikoilleen syksyllä. Syksy tuli, illat pimenivät mutta sähkömies ei ilmaantunut paikalle. Todettuaan tämän yrityksen epäonnistuneeksi, Alli otti yhteyttä toiseen ammattilaiseen. Hänkin lupasi, että homma hoituu – mutta vasta seuraavana syksynä. Vuosi kului, lehdet putoilivat jälleen, mutta piha pysyi pimeänä. Alli kertoo, että hän on odottanut kymmenen vuotta saadakseen sähkömiehen asentamaan pihavalot paikoilleen. Odotus on ollut turhaa.

Artikkelissa kuvataan tämänkaltaista ongelmaa yleiseksi erityisesti Etelä-Suomessa. Yksi syy on sähköasentajien ja alan yritysten suuri työmäärä. Sähkömiehen paikalle saaminen nopeasti riippuu myös tarjotun työtehtävän laadusta. Pienet työt ja asennukset eivät ole täystyöllistettyjen ammattilaisten prioriteettilistassa kovinkaan korkealla. Viesti kuluttajille on tyly: jos kyseessä on pieni sähköasennus, ainoa vaihtoehto on odottaa. Ja se on usein turhauttavaa.

Artikkeli kuvaa myös tämänkaltaisen ongelman synnyttävää ikävää lieveilmiötä. Kun ammattilaisilla on kiire ja pienemmät sähkötyöt kasaantuvat tekemättömiksi, paikalle ilmestyy oman elämänsä sähköasentajat – nimittäin kouluttamattomat työmiehet. Vaarana on, että töitä tehdään miten sattuu, mutta laskutus on sama kuin ammattilaisella. Lisäksi se on myös lain vastaista: Suomessa sähköasennuksia saa tehdä vain ammattilainen asianmukaisten lupien kanssa.


24 Center tarjoaa Allin ja monien muiden havaitsemaan ongelmaan ratkaisun. Täsmällisen asiakaspalvelun ja laajan kumppaniverkoston avustuksella me voimme taata ammattilaisen saapumisen paikalle aina ja nopeasti. Oli kyseessä sitten pihavalaistuksen asentaminen tai sähkövika, soitto 24 Centerin numeroon on avain ongelmaan. Tällä kerralla työkiire ei kadota sähkömiestä kuin tuhkaa tuuleen, eikä hänen saapumistaan tarvitse odottaa kymmentä syksyä. Lupauksemme on, että ammattilainen tulee paikalle kellonajasta, vuodenajasta, säästä ja työtehtävästä huolimatta.

Meillä on halu ja kyky auttaa sinua, niin syksyn pimeässä kuin kesän valossa. Ollaan yhteyksissä!

Iltalehden artikkelin kirjoittaja: Maija Knuuttila 21.10.2019

24 Center on talotekniikan hätäkeskus, josta saa avun aina nopeiten paikalle. Ratkaisemme talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva 24 Centerin yhteistyökumppani.

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Tutustu meihin: Talotekniikan hätäkeskus (24center.fi)

Ota meihin yhteyttä: 0100 2470

24 Center

TALOTEKNIIKAN AMMATTILAINEN PAIKALLE JOPA 15 MINUUTISSA
Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen ammattilainen.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

11.6.2020

Sata salamaa voi iskeä tulta

Suorat salamaniskut asuinrakennuksiin ja esimerkiksi maatalouden eläinsuojiin voivat sytyttää tulipaloja, joista seuraa paitsi taloudellisia menetyksiä myös pahimmillaan inhimillistä kärsimystä. – Luonto näyttää toisinaan voimiansa ja olisi väärin väittää, että pystyisimme hankkimaan niitä vastaan sähköisen talotekniikan keinoin 100 prosenttisen suojan. Mutta on selvää, että kun kiinteistössä on satsattu salama- ja ylijännitesuojaukseen, todennäköisyys selvitä vahingoitta tai pienemmillä […]

26.11.2014

Suomalaiset pelkäävät tulipaloja

Suomalaiset pelkäävät eniten kotona sattuvista vahingoista ja uhkista tulipaloja, selviää turva-alan yrityksen Verisuren teettämästä tutkimuksesta*. Tutkimuksen mukaan suomalaisista vastaajista 77 % oli huolissaan tulipaloista, kun heiltä kysyttiin mitkä kotia uhkaavista vahingoista heitä huolestuttavat eniten. Murrot huolestuttavat vain 5 % vastaajista ja vesivahingot 9 %.

30.11.2015

Orgaanisen jätteen kaatopaikkakielto ei vaikuta lajitteluun pääkaupunkiseudulla

Vuoden 2016 alusta alkaen orgaanista jätettä, kuten tekstiilejä, ei saa laittaa kaatopaikalle. Pääkaupunkiseudulla kotien sekajäte, johon käyttökelvottomat tekstiilit kuuluvat, ei mene kaatopaikalle. Sekajäte viedään Vantaan Energian jätevoimalaan.

19.10.2016

Mitä autopaikalle voi pysäköidä?

Autopaikat on tarkoitettu nimensä mukaisesti autojen pysäköintiin. Joissain tapauksissa niille voi pysäköidä myös muita liikennevälineitä. Tavaran varastointi ei kuitenkaan ole sallittua.