Kiitos luottamuksesta, lukijat!

Suomen Kiinteistölehden, taloyhtiöiden oman lehden, sisältö on perinteisesti koostunut hallituksille, isännöitsijöille, osakkaille ja vuokranantajille hyödyllisistä aiheista. Siksi meillä ei ole ollut tapana käsitellä lehteä itseään. Nyt on kuitenkin pakko tehdä poikkeus.

Te, hyvät lukijat, olette tänä syksynä antaneet arvosananne lehdestä ja kertoneet siitä mielipiteenne TNS Gallupille, joka toteutti perinteisen laajan ja satunnaisotantaan perustuvan lukijatutkimuksen. Meidät lehdentekijät tuon tutkimuksen tulokset saavat hyvin nöyriksi.

Lukijoiden mielestä Suomen Kiinteistölehti on yleisilmeeltään selkeä ja houkuttelee lukemaan. Se ei pirsto sisältöään. Artikkelit ovat lukijoiden mielestä helppotajuisia ja sopivan mittaisia. Ja mikä tärkeintä: lukijoiden mielestä lehti tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa tietoa, joka on kiinnostavaa ja ajankohtaista.

Lukijat siis luottavat lehteensä, mistä kielii myös se, että lukijasuhde on usein pitkäaikainen. Liki joka toinen vastaajista on lukenut lehteä yli kolme vuotta. Ja kuten tarkoitus on, lehti myös kiertää. Keskimäärin yhdellä Suomen Kiinteistölehdellä on 2,8 lukijaa, ja vain joka kolmas vastaaja pitää lehden pelkästään itsellään.

Hyvistä tuloksista huolimatta toki kehittämistäkin riittää. Myös siihen, te hyvät lukijat, olette tutkimuksessa antaneet merkittävän panoksenne. Yhdessä teemme Suomen Kiinteistölehdestä vielä entistäkin paremmin teitä palvelevan. Rauhaisaa joulun aikaa ja antoisia lukuhetkiä!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

25.4.2022

HS:n lukijat kertovat uudisasuntojen painajaismaisista virheistä

Helsingin Sanomat kysyi maaliskuussa lukijoiltaan kokemuksia uudisasuntojen rakennusvirheistä. Kyselyyn tuli kymmeniä vastauksia. Ostajien kokemukset rakennusvirheistä ovat kylmäävää luettavaa: kelvottomia viritelmiä, vuosien viivyttelyä virheiden korjaamisessa ja suoranaista asumisturvallisuuden vaarantumista.

25.4.2022

Pahvin ja lasin kierrätys takkuaa viestintäepäselvyyksien vuoksi

Helsingin Uutisten lukijat kertovat Keski-Pasilan uudessa kerrostalossa kartongille tarkoitetun putken olleen useasti tukossa, koska sinne oli laitettu liikaa ja liian isoa aaltopahvia. HSY:stä kerrotaan, että pahvi ja kartonki kerätään yleisesti samaan keräykseen sekä taloyhtiöissä että Rinki-ekopisteissä ja ne menevät samaan vastaanottopaikkaan. Putkikeräyksestä vastaavan Keski-Pasilan Kidan projektipäällikkö Aleksi Virén toivoi Helsingin Uutisten haastattelussa, että isoille pahvilaatikoille […]

16.5.2022

Oikeustapaus: Huolellista johdon toimintaa?

Taloyhtiön korjaushankkeiden toteuttamiseen on jokaisella osakkaalla oma mielipide. Miten taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat suunnitella remontin niin, että kaikki toiveet tulevat kuulluiksi? Asianajaja Jaana Sallmen kertoo eräästä oikeustapauksesta.

taloyhtiötapahtuma

12.5.2022

Taloyhtiötapahtuma kokosi taloyhtiöiden osaajat turvallisesti saman katon alle

Taloyhtiötapahtuma järjestettiin huhtikuussa muutaman vuoden tauon jälkeen Messukeskuksen Siivessä. Vaikka kulunut korona-aika toi suunnitteluun epävarmuutta mahdollista rajoituksista johtuen,  pystyttiin tapahtuma järjestämään aikakauteen nähden onnistuneesti. Toki takataskuun jäi ideoita myös tuleville vuosille.    Messukeskuksen Siipeen kokoontui 26.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti