Kiinteistölehti tutustuu joulukuussa yhteisöllisyyteen

tutustuu asumisen yhteisöllisyyteen

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa taloyhtiön ikäihmisille. Suomen Kiinteistölehti vieraili Riihimäellä taloyhtiössä, jossa senioriasukkaat pidetään mukana viikoittaisella aivojumpalla. Naapurit tulevat tutuiksi, mikä tuo turvaa ikäihmisten kotona asumiseen.

Joukko opiskelijoita käynnisti Tampereella hankkeen, jonka tuloksena syntyi 30 vuotta sitten yhteisöllinen taloyhtiö As Oy Kotipehku. Kommuuniasuminen on jo jäänyt taakse, mutta yhtiössä toimii edelleen muun muassa päiväkoti. Lue lisää artikkelista Yhteisöllisesti vuosikymmeniä.

Taloyhtiöriidoista oikeuteen päätyvät yleensä ne, joissa on kyse rahasta. Käräjöinti on kuitenkin kallista ja aikaa vievää, eikä takeita itse miellyttävästä lopputuloksesta ole, kerrotaan artikkelissa Älä lähde oikeuteen kevyin perustein.

Kriisitalven tuomat ongelmat tuskin kaatavan hyvin hoidettua taloyhtiötä, sanoo LVI-alan yrittäjä Virpi Rannikko. Ikäviä yllätyksiä voi sen sijaan olla luvassa, jos välttämättömiä remontteja ja huoltoja on lykätty jo aiemmin.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

kesäkuun Suomen Kiinteistölehti

22.6.2022

Kesäkuun Suomen Kiinteistölehti tutustuu taloyhtiösaunoihin

Taloyhtiöiden yhteissaunojen uusi tuleminen, pienen taloyhtiön hallinto, pihan ja puutarhan myrkylliset kasvit. Näihin ja moniin muihin aiheisiin paneutuu kesäkuun Suomen Kiinteistölehti.

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

Suomen Kiinteistölehti

25.5.2022

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa. Tuoreen levikintarkastuksen mukaan Kiinteistölehden numerokohtainen levikki viime vuonna oli 32 304 kappaletta. Kasvua edelliseen vuoteen oli 2,3 %.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti