Kiinteistölehti tutustuu joulukuussa yhteisöllisyyteen

tutustuu asumisen yhteisöllisyyteen

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa taloyhtiön ikäihmisille. Suomen Kiinteistölehti vieraili Riihimäellä taloyhtiössä, jossa senioriasukkaat pidetään mukana viikoittaisella aivojumpalla. Naapurit tulevat tutuiksi, mikä tuo turvaa ikäihmisten kotona asumiseen.

Joukko opiskelijoita käynnisti Tampereella hankkeen, jonka tuloksena syntyi 30 vuotta sitten yhteisöllinen taloyhtiö As Oy Kotipehku. Kommuuniasuminen on jo jäänyt taakse, mutta yhtiössä toimii edelleen muun muassa päiväkoti. Lue lisää artikkelista Yhteisöllisesti vuosikymmeniä.

Taloyhtiöriidoista oikeuteen päätyvät yleensä ne, joissa on kyse rahasta. Käräjöinti on kuitenkin kallista ja aikaa vievää, eikä takeita itse miellyttävästä lopputuloksesta ole, kerrotaan artikkelissa Älä lähde oikeuteen kevyin perustein.

Kriisitalven tuomat ongelmat tuskin kaatavan hyvin hoidettua taloyhtiötä, sanoo LVI-alan yrittäjä Virpi Rannikko. Ikäviä yllätyksiä voi sen sijaan olla luvassa, jos välttämättömiä remontteja ja huoltoja on lykätty jo aiemmin.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

esteettömyyskartoitus

4.1.2023

Esteettömyyskartoitus osaksi remonttia

Lainsäädäntö edellyttää esteettömyyden huomioimista linjasaneerauksen ja muiden isojen remonttien yhteydessä. Asiantuntija auttaa kartoittamaan, mitä remontissa pitäisi huomioida.

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti