Kiinteistölehden lehtiarkisto avautui

Kiinteistölehden nettisivu-uudistuksessa otettiin käyttöön maksuton lehtiarkisto. Arkistossa voit lukea aiemmin ilmestyneitä Suomen Kiinteistölehtiä vuoden 2015 alusta alkaen. Lehtiarkistossa voit myös ladata lehdet omalle koneellesi pdf-tiedostoina.

Koko arkiston kattavan haun avulla voit hakea tiettyä artikkelia, sanaa tai vaikkapa kirjoittajaa. Sinun ei tarvitse muistella, missä numerossa kerrottiinkaan esimerkiksi parvekkeiden kunnostuksesta.

Lehtiarkistossa julkaistaan lehdet noin kolme kuukautta niiden ilmestymisen jälkeen. Digilehti palvelee edelleen ajantasaisena maksuttomana jäsenetuna.

Lehtiarkistoon pääset Kiinteistölehden nettisivujen valikosta Lehti -> Lehtiarkisto.

Tutustu ja lue lehtiä lehtiarkistossa!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

vaalikysely

22.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Energiaremontteja tuettava

Kiinteistölehti kysyi eduskuntapuolueiden edustajilta, miten puolueet aikovat toimia taloyhtiöille tärkeissä asioissa tulevalla hallituskaudella. Puolueet uudistaisivat kiinteistöverotusta ja tukisivat energiaremontteja. Myös asumiskustannuksien ja ilmastonmuutoksen hillintään tarjottiin ratkaisuja.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

valesokkeli

24.8.2023

Valesokkelirakenteet voi korjata kengittämällä

Valesokkelirakenteet voivat kastuessaan aiheuttaa ongelmia, mutta ne voi korjata kengittämällä. Kengittäessä puuseinärungon alaosaa nostetaan ylöspäin sokkelirakenteesta, ja runko- ja sokkelirakenne eristetään toisistaan lämpö- ja kosteusteknisesti.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti