Kaksi tehokasta Kiinteistömessupäivää

Eilen Messukeskuksessa Helsingissä päättyneessä Kiinteistö, FinnSec, Avita Audiovisual Expo, Ahsell Expo ja Cyber Security Nordic -tapahtumakokonaisuudessa vieraili kahden päivän aikana 26. – 27.9.2017 lähes 13 200 ammattilaista. Tapahtumien tiivistäminen kahteen päivään kolmen päivän sijaan toi tunnelmaa ja sai ammattilaiset liikkeelle.

Kiinteistö-tapahtuma kokosi yhteen kiinteistön ylläpidon, remontoinnin ja isännöinnin ammattilaiset. Lähes 180 näytteilleasettajaa teki tapahtumasta suuremman kuin koskaan.

”Tapahtuman kaksipäiväisyys teki tapahtumalle pelkästään hyvää”, toteaa Kiinteistöliiton yhteyspäällikkö Timo Tossavainen. ”Halleissa oli mukavasti väkeä ja kiinnostuneita kävijöitä riitti hyvin myös osastoille. Kiinteistöliiton osastolla kiinnosti erityisesti lakineuvontapalvelut”.

Turvallisuus integroituu, digitalisoituu ja varautuu

FinnSec-messuilla esiteltiin yritysten ja yhteisöjen turvallisuuden ratkaisuja.

”Turvallisuuden palvelut ja ratkaisut integroituvat vauhdilla toisiinsa ja organisaatioiden kaikkeen toimintaan. Digitalisoituminen ja virtuaalisuus ovat megatrendejä, jotka vaikuttavat turvallisuusalan palveluiden kehittämiseen. Lähes kaikkiin komponentteihin halutaan saada seurantaa, valvontaa ja tilatiedosta raportointia mukaan. Digitalisoituminen vaikuttaa voimakkaasti palveluiden lisäksi myös valvonta-, hälytys- ja lukitusjärjestelmiin. Esineiden internet (IoT, Internet of Things) näyttäisi olevan alkumetreillään. Internetin mukaan tuleminen ja laitteiden verkostoituminen tarkoittavat uudenlaisia haasteita digitaalisen turvallisuuden ja tietojen turvallisuuden varmistamiselle. Toki varautuminen, toiminnan jatkuvuus ja häiriöistä toipuminen ovat myös sellaisia asioita, joiden parissa organisaatiot joutuvat tekemään paljon kehitystoimia, koska mm. yhteiskunnan turvallisuusstrategia uusiutuu ja säädöskentässä tapahtuu monta uusiutumista”, summaa Finnsecurity ry:n puheenjohtaja Arto Kangas turvallisuusalan trendejä.

”FinnSec-messut osoitti taas tänäkin vuonna olevansa lyömätön kohtaamis- ja verkostoitumispaikka, jossa päivitetään tiedot ja tutustutaan uutuuksiin.”

Kiinteistö, FinnSec, Avita – Audiovisual Expo, Ahsell Expo sekä uusi Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestettiin tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Seuraavan kerran tapahtumakokonaisuus järjestetään kahden vuoden kuluttua vuonna 2019.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Pieniä vuokra-asuntoja

7.6.2023

Pieniä vuokra-asuntoja rakennettu yhä enemmän

Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella on viime vuosina rakennettu ennätysmäärin asuntoja, jotka ovat valtaosin pieniä vuokrayksiöitä ja -kaksioita. Rakentaminen keskittyy Suomessa yhä enemmän Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Tampereelle.

vaihtaa huoneisto-ovet

3.2.2023

Olisiko aika vaihtaa huoneisto-ovet?

Kerrostalojen huoneisto-ovet eivät ole ikuisia. Kun ovi muuttuu salmiakin muotoiseksi ja päivä alkaa paistaa sen raoista, on aika vaihtaa ovi uuteen. Ovien uusiminen kannattaa erityisesti paloturvallisuuden ja äänieristyksen takia.

vanhojen osakeasuntojen hinnat

27.10.2023

Vanhojen osakeasuntojen hinnat laskivat heinä-syyskuussa

Vanhojen osakeasuntojen hinnat laskivat tämän vuoden kolmannella neljänneksellä 7,3 prosenttia edellisestä vuodesta ja 2 prosenttia edellisestä neljänneksestä, kertoo Tilastokeskus. Erityisesti hinnat laskivat pääkaupunkiseudulla. Uusien asuntojen kauppa käy yhä heikosti.

taloyhtiöiden kustannukset

12.9.2023

Indeksitalo-tutkimus: Taloyhtiöiden kustannukset nousseet laajasti

Kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänäkin vuonna tuntuvasti, ja nousu on ollut aiempaa laaja-alaisempaa. Vertailun kalleimmat kunnat ovat Helsinki, Järvenpää ja Hämeenlinna. Sähköenergia on halventunut, mutta perusmaksut ja siirtohinnat nousseet.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti