Kai Haarma toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:hyn

OTK Kai Haarma (s.1971) on nimitetty toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 5.9.2016 alkaen. Kai Haarma hoitaa toimitusjohtaja tehtävien ohella myös asianajotehtäviä.

”Kai Haarma on aiemmin toiminut Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtajana ja lakimiehenä. Haarman kokemus keskeisessä kiinteistöalan järjestössä on tuonut hänelle laajan kontaktipinnan sekä näkemyksen asiakkaidemme tarpeista. Olemmekin iloisia siitä, että Kai valitsi juuri meidät”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Jarmo Asikainen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

”Nyt kun takanani on 11 vuotta Kiinteistöliitto-organisaatiossa, on hyvä aika lähteä kohti uusia haasteita. Taustani kiinteistöalan järjestöstä ja alan yrityksistä on avannut minulle asiakkaiden tarpeita uudella tavalla ja odotankin innolla, että pääsen käyttämään osaamistani edelleen kiinteistöalan juridiikan parissa, jatkossa yhä läheisemmin asiakkaita palvellen”, Kai Haarma sanoo.

Kai Haarma on myös kirjoittanut useita kiinteistöalaan liittyviä teoksia ja toiminut kouluttajana muun muassa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa ja –säätiössä.

Nykyinen toimitusjohtaja OTK Helena Kinnunen siirtyy 1.9.2016 uusiin haasteisiin kiinteistöalalla.

”Aikani Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtajana on ollut antoisaa ja toimiston rennon innostavasta ilmapiiristä saisivat useammatkin yritykset ottaa oppia. Uudet haasteet kuitenkin kutsuvat ja tässä iässä niihin on myös silloin tartuttava. Toivotan mitä parhainta menestystä paitsi seuraajalleni niin myös koko toimistolle”, toteaa Helena Kinnunen.

Haluamme kiittää Helenaa hänen merkittävästä panoksestaan toimiston kehittämisessä. Helena jatkaa tehtävässään kesäkuun loppuun.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.4.2022

Kuka vastaa virheistä asuntokaupassa?

Taloustaito-lehti on haastatellut artikkelissaan kiinteistöalaan erikoistunutta asianajaja Marina Furuhjelmia asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä. Furuhjelm on työskennellyt myös Isännöintiliiton lakimiehenä. Hänen mukaansa myyjän vastuu on asuntokaupassa raskain.

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

22.12.2021

Isännöintiliitto tuomitsee alan epäeettisen toiminnan ja kehottaa tuomaan sidonnaisuudet avoimesti esille

Kiinteistölehti siteerasi 20.12. Yen julkaisemaa uutista, jossa kerrottiin oululaisen isännöintiyrityksen saaneen alan valvontaelimeltä, Auktorisointi ISA ry:ltä jo toisen varoituksen kahden vuoden sisään. Molemmissa tapauksissa isännöintiyrityksen työntekijöitä oli valittu taloyhtiön hallitukseen valtakirjoilla.

25.10.2021

MOT tänään TV1:llä: Näin isännöitsijät rahastavat taloyhtiöitä

Isännöintialan hinnoittelu on sekavaa ja palveluja hankitaan lähipiirin yhtiöiltä, ilmenee Ylen MOT-toimituksen laajasta selvityksestä. Toimitus sai haltuunsa isännöintitoimistojen salaisia sopimuksia, joissa määritellään palvelujen hankinnan ehtoja. Sopimuksien perusteella isännöinti liikkuu lain harmaalla alueella.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti