Kai Haarma toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:hyn

OTK Kai Haarma (s.1971) on nimitetty toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 5.9.2016 alkaen. Kai Haarma hoitaa toimitusjohtaja tehtävien ohella myös asianajotehtäviä.

”Kai Haarma on aiemmin toiminut Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtajana ja lakimiehenä. Haarman kokemus keskeisessä kiinteistöalan järjestössä on tuonut hänelle laajan kontaktipinnan sekä näkemyksen asiakkaidemme tarpeista. Olemmekin iloisia siitä, että Kai valitsi juuri meidät”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Jarmo Asikainen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

”Nyt kun takanani on 11 vuotta Kiinteistöliitto-organisaatiossa, on hyvä aika lähteä kohti uusia haasteita. Taustani kiinteistöalan järjestöstä ja alan yrityksistä on avannut minulle asiakkaiden tarpeita uudella tavalla ja odotankin innolla, että pääsen käyttämään osaamistani edelleen kiinteistöalan juridiikan parissa, jatkossa yhä läheisemmin asiakkaita palvellen”, Kai Haarma sanoo.

Kai Haarma on myös kirjoittanut useita kiinteistöalaan liittyviä teoksia ja toiminut kouluttajana muun muassa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa ja –säätiössä.

Nykyinen toimitusjohtaja OTK Helena Kinnunen siirtyy 1.9.2016 uusiin haasteisiin kiinteistöalalla.

”Aikani Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtajana on ollut antoisaa ja toimiston rennon innostavasta ilmapiiristä saisivat useammatkin yritykset ottaa oppia. Uudet haasteet kuitenkin kutsuvat ja tässä iässä niihin on myös silloin tartuttava. Toivotan mitä parhainta menestystä paitsi seuraajalleni niin myös koko toimistolle”, toteaa Helena Kinnunen.

Haluamme kiittää Helenaa hänen merkittävästä panoksestaan toimiston kehittämisessä. Helena jatkaa tehtävässään kesäkuun loppuun.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

24.3.2023

Kuukauden kasvo: Riitaisat kokoukset vaativat johtajuutta

Kiinteistöjuridiikan moniosaaja Petteri Kuhanen neuvoo taloyhtiöiden hallituksia ja puheenjohtajia riitaisasta yhtiökokouksesta selviytymiseen. Erityisesti remontit kuumentavat tunteita. Juristin apuun kannattaa turvautua silloin, kun kyseessä on iso taloudellinen asia.

22.4.2022

Kuka vastaa virheistä asuntokaupassa?

Taloustaito-lehti on haastatellut artikkelissaan kiinteistöalaan erikoistunutta asianajaja Marina Furuhjelmia asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä. Furuhjelm on työskennellyt myös Isännöintiliiton lakimiehenä. Hänen mukaansa myyjän vastuu on asuntokaupassa raskain.

taloyhtiöriidat

18.1.2023

Taloyhtiöriidat kannattaa ratkoa sopimalla

Taloyhtiössä voi syntyä riitoja muun muassa remonteista, maksulaiminlyönneistä ja häiriökäyttäytymisestä. Riidoissa kannattaa pyrkiä aina ensisijaisesti sopuratkaisuun, ja oikeusprosessiin lähteä vasta huolellisen harkinnan jälkeen.

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti