Jatkoaikaa Kiinteistölehden lukijatutkimukselle

Hyvät lukijamme, haluamme kehittää Suomen Kiinteistölehteä vastaamaan entistä paremmin teidän lukijoiden tarpeita. Siksi toteutamme Suomen Kiinteistölehden lukijatutkimuksen yhteistyössä Aikakausmedian kanssa.

Lukijatutkimus on herättänyt mielenkiintoa ja vastauksia on jo tullut ilahduttavasti useita satoja. Tarkempana tutkimuskohteena on lehden numero 9/2109 eli marraskuun Kiinteistölehti. Postilakon takia on kuitenkin moni lukijamme saanut ”perinteisen paperisen” Kiinteistölehtensä  marraskuun numeron vasta tällä viikolla. Lehden näköisversio on toki ollut jo ilmestymispäivästä saakka luettavissa näillä sivuilla.

Haluamme tarjota kaikille tilaisuuden lukea paperinenkin lehti rauhassa ja vastata ilman kiirettä. Siksi jatkoimme vastausaikaa loppiaiseen eli 6.1.2020 saakka.

Vastaamaan pääsee helposti tästä linkistä, joka löytyy myös tämän verkkosivuston etusivun oikeasta reunasta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

vaalikysely

22.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Energiaremontteja tuettava

Kiinteistölehti kysyi eduskuntapuolueiden edustajilta, miten puolueet aikovat toimia taloyhtiöille tärkeissä asioissa tulevalla hallituskaudella. Puolueet uudistaisivat kiinteistöverotusta ja tukisivat energiaremontteja. Myös asumiskustannuksien ja ilmastonmuutoksen hillintään tarjottiin ratkaisuja.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

valesokkeli

24.8.2023

Valesokkelirakenteet voi korjata kengittämällä

Valesokkelirakenteet voivat kastuessaan aiheuttaa ongelmia, mutta ne voi korjata kengittämällä. Kengittäessä puuseinärungon alaosaa nostetaan ylöspäin sokkelirakenteesta, ja runko- ja sokkelirakenne eristetään toisistaan lämpö- ja kosteusteknisesti.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti