Jari Punkari Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi

Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.4.2016 alkaen nimitetty KTM Jari Punkari (50). Hän on aiemmin toiminut Skaala Oy:n toimitusjohtajana.

– Olen tyytyväinen Jari Punkarin valintaan. Hänen osaaminen ja kokemus tulevat entisestään vahvistamaan Talokeskuksen asemaa markkinoilla ja uskon hänen kykyynsä jatkaa yhtiön hyvää kehityksen suuntaa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Harri Seppä ja jatkaa:

-Samalla haluan kiittää Karri Virtasta ansiokkaasta työstä Talokeskuksessa ja koko Kiinteistöliitto-yhteisössä.

– On hienoa päästä osaksi Talokeskusta, joka on alalla tunnettu yritys laadukkaista palveluista, monipuolisesta tuotepaletista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa ja haluankin kehittää Talokeskusta entistä vahvemmaksi toimijaksi alalla, kertoo Jari Punkari.

– Erityisesti korjausrakentamisen kasvu sekä lisääntyvä huoli kunnossapidon ja korjausten laadusta kansallisvarallisuutemme hoidossa tekee Talokeskuksesta erittäin houkuttelevan niin kumppanina asiakkaille kuin työnantajana henkilöstölle, luonnehtii Punkari.

Punkari on ennen Skaalaa toiminut monipuolisissa tehtävissä Koneella, GS-Hydro Groupissa sekä ThyssenKruppissa.

Punkari seuraa tehtävässään Karri Virtasta, joka on toiminut eri tehtävissä Talokeskuksen palveluiden parissa yli 20 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta Talokeskus-konsernin toimitusjohtajana.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

27.6.2018

Talokeskus keskittyy rakentamisen palveluihin

Talokeskus Yhtiöt Oy keskittyy rakentamisen palveluihin ja myy tytäryhtiönsä Agenteq Solutions Oy:n Visma Finland Holding Oy:lle. Talokeskuksen Tampuuri-ohjelmistoliiketoiminta siirtyy siis uuteen omistukseen Talokeskuksen keskittyessä jatkossa rakentamisen palveluihin. ”Tampuuri-ohjelmistolla on vankka markkina-asema Suomessa ja sen kehitystä on tehty menestyksekkäästi osana Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimintaa.

27.6.2018

Visma vahvistaa asemaansa kiinteistöhallinnan ohjelmistoratkaisuissa – ostaa Tampuuri-liiketoiminnan

Visma on ostanut Tampuuri-ohjelmistoja ja palveluja kehittävän Agenteq Solutions Oy:n. Tampuurilla hallinnoidaan jo yli miljoonaa asuntoa ja 74 000 kiinteistöä, se on ylivoimainen kiinteistötietojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Visma on sopinut Agenteq Solutions Oy:n ostamisesta Talokeskus Yhtiöt Oy:ltä.

28.11.2018

Jonatan Rimon Suomen Talokeskus Oy:n toimitusjohtajaksi

Suomen Talokeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty OTM Jonatan Rimon. Uudessa tehtävässään hän aloittaa viimeistään helmikuussa 2019. Rimon on aiemmin toiminut Peab-konsernin Suomen talous- ja lakiasioista vastanneena johtajana.

22.1.2019

Kiinteistöliitolta työkalu taloyhtiön kunnon arvioimiseen

Kiinteistöliitto on julkaissut palvelun, jonka avulla taloyhtiöt saavat käsityksen omien rakennustensa kunnosta ja korjaustarpeista. Rakennuksen kuntosovellus Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jonka avulla taloyhtiöt voivat pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti huolehtia kiinteistöomaisuudestaan. – Työkalumme avulla taloyhtiöt voivat muodostaa käsityksen rakennustensa kunnosta ja korjaustarpeista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti