Jari Punkari Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi

Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.4.2016 alkaen nimitetty KTM Jari Punkari (50). Hän on aiemmin toiminut Skaala Oy:n toimitusjohtajana.

– Olen tyytyväinen Jari Punkarin valintaan. Hänen osaaminen ja kokemus tulevat entisestään vahvistamaan Talokeskuksen asemaa markkinoilla ja uskon hänen kykyynsä jatkaa yhtiön hyvää kehityksen suuntaa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Harri Seppä ja jatkaa:

-Samalla haluan kiittää Karri Virtasta ansiokkaasta työstä Talokeskuksessa ja koko Kiinteistöliitto-yhteisössä.

– On hienoa päästä osaksi Talokeskusta, joka on alalla tunnettu yritys laadukkaista palveluista, monipuolisesta tuotepaletista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa ja haluankin kehittää Talokeskusta entistä vahvemmaksi toimijaksi alalla, kertoo Jari Punkari.

– Erityisesti korjausrakentamisen kasvu sekä lisääntyvä huoli kunnossapidon ja korjausten laadusta kansallisvarallisuutemme hoidossa tekee Talokeskuksesta erittäin houkuttelevan niin kumppanina asiakkaille kuin työnantajana henkilöstölle, luonnehtii Punkari.

Punkari on ennen Skaalaa toiminut monipuolisissa tehtävissä Koneella, GS-Hydro Groupissa sekä ThyssenKruppissa.

Punkari seuraa tehtävässään Karri Virtasta, joka on toiminut eri tehtävissä Talokeskuksen palveluiden parissa yli 20 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta Talokeskus-konsernin toimitusjohtajana.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

ryhmäkorjaushanke

16.9.2022

Ryhmävoimaa korjaamiseen, viihtyvyyttä asumiseen

Turkulaisessa Hepokullan lähiössä on käynnissä laaja ryhmäkorjaushanke. Alueen kerrostaloille oli kerääntynyt korjausvelkaa vuosien saatossa, ja nyt ne päätettiin korjata kaikki yhtä aikaa. Yhteistyö on tuonut hankkeeseen sujuvuutta ja nopeutta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

lämmönjakokeskus

26.10.2022

Ota nämä huomioon lämmönjakokeskusta uusittaessa

Kaukolämpöverkoissa siirrytään tulevaisuudessa alhaisempiin lämpötiloihin. Tämä tulee huomioida uutta lämmönjakokeskusta hankittaessa. Lämmönjakokeskuksen voi omaksi ostamisen sijaan vuokrata myös leasing-palveluna.

4.4.2022

Kymmenientuhansien taloyhtiöiden tiedot uupuvat yhä sähköisestä huoneistotietojärjestelmästä

Maanmittauslaitoksen mukaan vanhemmat taloyhtiöt ovat siirtäneet tietojaan uuteen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään toistaiseksi varsin vähän. Järjestelmään on kertynyt tähän mennessä tiedot noin 9 000 taloyhtiöstä, joista vanhempia eli ennen vuotta 2019 perustettuja yhtiöitä on noin 4 400. –  Vasta hyvin pieni osa osakeluettelojen siirroista on tehty, sanoo johtaja Janne Murtoniemi Maanmittauslaitokselta.

10.1.2022

Taloyhtiöt tyytyväisiä suunnittelu- ja valvontapalveluiden laatuun

Taloyhtiöt käyttävät ulkopuolista suunnittelua ja valvontaa sitä todennäköisemmin, mitä kalliimmasta korjaushankkeesta on kysymys. Alle 50 000 euron hankkeista lähes puolet tehtiin ilman suunnittelua, kun taas yli 500 000 euron korjaushankkeista suunnittelijaa käytettiin lähes kaikissa. Ulkopuolista valvontaa käytettiin alle 50 000 euron hankkeista lähes 60 prosentissa ja yli 500 000 euron hankkeista miltei jokaisessa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti