Inspecta tarjosi juhlavuonnaan tietoa kiinteistöjen kunnosta

Inspecta täyttää 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi se järjesti Tietopäivän seminaarin, johon yhdistyi myös perinteinen asiakaspäivä. Tilaisuuden teema oli ajankohtainen kiinteistöjen, infran ja rakentamisen laatu.

Inspectan tapahtuma kiinteistö-, infra- ja rakentamisen alan asiantuntijoille ja yritysjohdolle oli Kaapelitehtaalla Helsingissä eilen 2. syyskuuta. Kevään aikana on otsikkoihin noussut juttuja kiinteistöjen kunnosta ja rakentamisen laadusta. Kiinteistöjen ja infran kuntoon sekä rakentamisen laatuun liittyvät ongelmat ovat olleet asiantuntijoiden tiedossa kuitenkin jo vuosia. Kaapelitehtaalla nostettiinkin esille julkiseen ja yksityiseen johtamiseen, rakentamiseen ja teknisen laadun parantamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Niitä käsiteltiin sekä teknisistä, taloudellisista että juridisista näkökulmista.

Maksuton tilaisuus pyrki tarjoamaan osallistujille inspiraatiota ja konkreettista tietoa. Samalla juhlittiin Inspectan 40-vuotista taivalta. Tietopäivä-seminaari on Inspectan uusi tapahtumakonsepti, joka järjestettiin nyt toista kertaa. Ensimmäinen Tietopäivä järjestettiin teollisuuden asiakkaille ja ammattilaisille tammikuussa 2014.

Inspectan edeltäjä olin entinen Valtion Tekninen Tarkastuslaitos, joka perustettiin 1975, ja josta tuli yksityinen osakeyhtiö 2002. Nykyinen Inspecta on tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys, joka toimii myös muualla Itämeren ja Pohjoismaiden alueella.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

2.3.2016

Kiinteistösijoitukset tuottivat 6,3 prosenttia vuonna 2015

KTI:n mukaan Suomalaisten kiinteistösijoitusten kokonaistuotto nousi 6,3 prosenttiin vuonna 2015. Asunnot olivat parhaiten tuottava kiinteistötyyppi jo kahdeksatta vuotta peräkkäin. Asuntokiinteistöjen markkina-arvot nousivat edelleen, kun taas toimitilakiinteistöjen arvot jatkoivat haasteellisten talousnäkymien painamana laskuaan.

ikkunoiden kunnostus

8.7.2022

Ikkunoiden kunnostus on historian säilyttämistä

Vanhoja ikkunoita ei tarvitse välttämättä uusia, vaan ne voidaan kunnostaa. Kunnostus tulee pidemmän päälle taloyhtiölle edullisemmaksi kuin uusiminen. Se on myös ekologisempaa.

2.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä asumiskustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja pienentää lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on yrityksille hyvä keino toimia vastuullisesti ja osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Vantaan Energia tarjoaa kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut yrityksille helppoina ja edullisina palveluina.

Vantaan Energia

4.12.2018

Kaupunkikohtainen pelastusturvallisuuden selvitys: Kiinteistöjen riskienhallinnassa kehitettävää

Kiinteistöjen riskienhallinta parantaa kiinteistön turvallisuutta ja säästää tuhansia euroja. Kiinteistöjen riskienhallinta on hämmästyttävän usein heräämistä vasta onnettomuuksien jälkeen. Tulipalo, vesivahinko, kellarimurto, parvekekaiteen pettäminen tai liukkaasta katukäytävästä aiheutunut vammautuminen todetaan, korvauksia haetaan vakuutusyhtiöltä ja sitten toivotaan, että korvaus saadaan.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti