Inspecta tarjosi juhlavuonnaan tietoa kiinteistöjen kunnosta

Inspecta täyttää 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi se järjesti Tietopäivän seminaarin, johon yhdistyi myös perinteinen asiakaspäivä. Tilaisuuden teema oli ajankohtainen kiinteistöjen, infran ja rakentamisen laatu.

Inspectan tapahtuma kiinteistö-, infra- ja rakentamisen alan asiantuntijoille ja yritysjohdolle oli Kaapelitehtaalla Helsingissä eilen 2. syyskuuta. Kevään aikana on otsikkoihin noussut juttuja kiinteistöjen kunnosta ja rakentamisen laadusta. Kiinteistöjen ja infran kuntoon sekä rakentamisen laatuun liittyvät ongelmat ovat olleet asiantuntijoiden tiedossa kuitenkin jo vuosia. Kaapelitehtaalla nostettiinkin esille julkiseen ja yksityiseen johtamiseen, rakentamiseen ja teknisen laadun parantamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Niitä käsiteltiin sekä teknisistä, taloudellisista että juridisista näkökulmista.

Maksuton tilaisuus pyrki tarjoamaan osallistujille inspiraatiota ja konkreettista tietoa. Samalla juhlittiin Inspectan 40-vuotista taivalta. Tietopäivä-seminaari on Inspectan uusi tapahtumakonsepti, joka järjestettiin nyt toista kertaa. Ensimmäinen Tietopäivä järjestettiin teollisuuden asiakkaille ja ammattilaisille tammikuussa 2014.

Inspectan edeltäjä olin entinen Valtion Tekninen Tarkastuslaitos, joka perustettiin 1975, ja josta tuli yksityinen osakeyhtiö 2002. Nykyinen Inspecta on tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys, joka toimii myös muualla Itämeren ja Pohjoismaiden alueella.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

ikkunoiden kunnostus

8.7.2022

Ikkunoiden kunnostus on historian säilyttämistä

Vanhoja ikkunoita ei tarvitse välttämättä uusia, vaan ne voidaan kunnostaa. Kunnostus tulee pidemmän päälle taloyhtiölle edullisemmaksi kuin uusiminen. Se on myös ekologisempaa.

2.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on vastuullisen toimijan valinta

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä asumiskustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja pienentää lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on yrityksille hyvä keino toimia vastuullisesti ja osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Vantaan Energia tarjoaa kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut yrityksille helppoina ja edullisina palveluina.

Vantaan Energia

viemärinkuvaus

3.11.2022

Milloin viemärikuvaus on tarpeen?

Taloyhtiön viemäreitä kannattaa tutkia säännöllisesti. Viemärikuvaus paljastaa piilevät viat, ja niihin ehditään reagoida ajoissa. Uuden talon viemärit kannattaa kuvata jo ensimmäisen kymmenvuotistarkastuksen lähestyessä.

3.5.2022

Hoitamaton piha lisää kiinteistönpidon kustannuksia

Taloyhtiön pihan hoitamattomuudella on euromääräinen hinta. Se herättelee huomaamaan, että istutuksia kannattaa hoitaa säännöllisesti. Pihan hoitaminen maksaa, mutta hoitamatta jättäminen se vasta maksaakin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti