Igglo tuo markkinoille alle kympin vuokravakuuden

Igglo Oy tuo markkinoille alle 10 euron kuukausihinnalla vuokravakuutta tarjoavan palvelun, kertoo Talouselämä.

Palvelun avausmaksu on 60 euroa, minkä lisäksi peritään vuokravakuuteen sidottu kuukausimaksu: 3,90 euroa kuukauden, 6,90 euroa kahden kuukauden ja 9,90 euroa kolmen kuukauden vuokraa vastaavasta vakuudesta. Vakuudet saa myös hieman edullisemmalla vuosimaksulla. Palvelu kattaa korkeintaan 6 000 euron vuokrasuhteeseen liittyvät saatavat eikä sitä myönnetä maksuhäiriöisille. Tuotekonsepti ei ole ainutlaatuinen, esimerkiksi Securentilla on vastaava, mutta vain vuokranantajille suunnattu palvelu.

Igglon palveluun on toimitusjohtaja Matti Kannisen mukaan rekisteröitynyt jo 5 000 vuokranantajaa ja 25 000 vuokralaista.

Lue lisää Talouselämän artikkelista ja Igglon www-sivuilta.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.6.2017

Igglo uudistaa nyt vuokra-asuntomarkkinaa

Kiinteistövälitystä kymmenen vuotta sitten vavisuttanut Igglo palaa markkinoille ja uudistaa tällä kertaa vuokra-asuntomarkkinaa. Yritys on rakentanut uuden palvelun Igglo Rentin, joka yhdistää vuokralaiset ja vuokranantajat helposti, nopeasti ja tarkasti. Suomessa ensimmäisenä avattu palvelu aikoo maailmanlaajuiseksi vuoden 2018 loppuun mennessä.

24.10.2018

Kaasu- ja sähköautot yleistymässä – riittääkö infra?

Lähivuosina markkinoille on tulossa yhä enemmän uusia kaasu- ja sähköautomalleja. Kuluttajien valtavirta ei kuitenkaan osta hyviäkään autoja, ellei tankkaus- ja latauspaikkoja saada tuntuvasti lisää. – Uusia kaasuautomalleja on tulossa lisää markkinoille.

20.9.2021

Vuokranantajat ovat osaamattomia − Myös vuokralaisilla harhaluuloja

Kauhuvuokranantaja ei hoida aktiivisesti asunnossa tapahtuneita vahinkoja tai selvitä, mitkä ovat osakkeenomistajan velvollisuudet asunto-osakeyhtiötä kohtaan esimerkiksi vesivahingon sattuessa. Näin kuvailee painajaismaista vuokranantajaa Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja Anne Viita Iltalehdelle. Sijoitusasuntobuumi on tuonut vuokramarkkinoille paljon uusia vuokranantajia.

18.5.2021

Taloyhtiölainan vähennysoikeus verotuksesta saattaa poistua. Seuraukset asuntomarkkinoihin voivat olla rajut

Jos sijoittajat eivät tulevaisuudessa voi enää vähentää taloyhtiölainoja vuokratulojen verotuksessa, muutoksella voi olla raju vaikutus asuntomarkkinoihin. Näin näkevät alan asiantuntijat. Siitä he ovat eri mieltä, onko muutos hyvä vai huono.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti