Huhtikuun Kiinteistölehti syventyy korjaushankkeisiin

Helsingin keskustassa sijaitsevassa arvokiinteistössä peruskorjattiin vuodelta 1934 peräisin olevat veräjähissit. Kuinka hanke eteni ja mitkä olivat suurimmat haasteet, selviää artikkelistamme Veräjähissi kuntoon yhtiötä arvostaen.

Rakennuskustannukset nousevat, mutta kiinteistöjä on pakko korjata. Taloyhtiölaina ei ole ainoa vaihtoehto korjaushankkeiden rahoitukseen, vaan vaihtoehtoja on muitakin, käy ilmi artikkelista Korjaushankkeet maaliin. Lisäksi kerromme, miksi hankesuunnitteluun kannattaa panostaa.

Väestönsuojien kunto kiinnostaa yhä useammassa taloyhtiössä. Mitä taloyhtiön hallituksen tarvitsee tietää ostaessaan suojausalan palveluja? Tiivistämme myös osto-osaamisen lyhyen oppimäärän taloyhtiöille.

Maksuvaikeudet uhkaavat myös asunto-osakeyhtiöitä. Mitkä syyt voivat johtaa maksukyvyttömyyteen ja mitä vaihtoehtoja tällöin on olemassa, selviää huhtikuun Suomen Kiinteistölehdestä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden sivuilta. Kiinteistöliiton jäsenenä pääset lukemaan lehden myös osoitteesta www.kiinteistolehti.fi/lehti/

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

linjasaneeraukseen

13.4.2023

Suomen Kiinteistölehti perehtyy huhtikuussa linjasaneeraukseen

Huhtikuun Kiinteistölehdessä seurataan linjasaneerauksen edistymistä ja asbestinpurkua. Taloyhtiö 2023 -tapahtumassa esiintyvä Kerttu Kotakorpi kannustaa taloyhtiöitä varautumaan ilmastonmuutokseen ajoissa. Asiantuntija kertoo, miksi vesimittari voi näyttää väärää lukemaa.

28.6.2023

Varaudu vahinkoihin kesämökilläkin

Kesämökilläkin voi sattua vahinkoja, minkä vuoksi niihin on syytä varautua ottamalla mökkivakuutus. Vahinkoja voi ennaltaehkäistä noudattamalla vakuutusten ehdoissa mainittuja suojeluohjeita. Jos niitä ei ole noudattanut vahingon syntyessä, korvaus voi olla pienempi.

marraskuun suomen kiinteistölehti

16.11.2023

Marraskuun Suomen Kiinteistölehti paneutuu turvallisuuteen

Marraskuun lehdessä rauhattoman taloyhtiön häiriöt saadaan kuriin lukitusuudistuksella. Laajakaistan hankkiminen taloyhtiöön kannattaa suunnitella huolella. Kuulemme myös, mitä hyötyä on huoltokirjasta, ja miten sähköautot vaikuttavat taloyhtiön paloturvallisuuteen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti