Huhtikuun Kiinteistölehti syventyy korjaushankkeisiin

Helsingin keskustassa sijaitsevassa arvokiinteistössä peruskorjattiin vuodelta 1934 peräisin olevat veräjähissit. Kuinka hanke eteni ja mitkä olivat suurimmat haasteet, selviää artikkelistamme Veräjähissi kuntoon yhtiötä arvostaen.

Rakennuskustannukset nousevat, mutta kiinteistöjä on pakko korjata. Taloyhtiölaina ei ole ainoa vaihtoehto korjaushankkeiden rahoitukseen, vaan vaihtoehtoja on muitakin, käy ilmi artikkelista Korjaushankkeet maaliin. Lisäksi kerromme, miksi hankesuunnitteluun kannattaa panostaa.

Väestönsuojien kunto kiinnostaa yhä useammassa taloyhtiössä. Mitä taloyhtiön hallituksen tarvitsee tietää ostaessaan suojausalan palveluja? Tiivistämme myös osto-osaamisen lyhyen oppimäärän taloyhtiöille.

Maksuvaikeudet uhkaavat myös asunto-osakeyhtiöitä. Mitkä syyt voivat johtaa maksukyvyttömyyteen ja mitä vaihtoehtoja tällöin on olemassa, selviää huhtikuun Suomen Kiinteistölehdestä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden sivuilta. Kiinteistöliiton jäsenenä pääset lukemaan lehden myös osoitteesta www.kiinteistolehti.fi/lehti/

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

9.1.2020

Alueelliset Kiinteistölehdet Uudellemaalle ja Lounais-Suomeen

Suomen Kiinteistölehti panostaa alueellisiin aiheisiin julkaisemalla tänä vuonna kaksi uutta alueellista Kiinteistölehteä yhteistyössä Kiinteistöliitto Uusimaan ja Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten kanssa. Helmi-, touko-, loka- ja joulukuussa valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä jaetaan Kiinteistölehti Uusimaa ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehdet keskittyvät ajankohtaisiin, taloyhtiöille keskeisiin kiinteistönpidon haasteisiin.

13.4.2015

Kiinteistölehti antaa vinkkejä keittiöremonttiin ja isännöitsijän valintaan

Pian postiluukusta kolahtaa huhtikuun Suomen Kiinteistölehti. Se on satasivuinen tietopaketti kevään ja Taloyhtiötapahtuman kunniaksi. Tarjolla on muun muassa asiaa remonteista ja niiden rahoituksesta sekä taloyhtiön että osakkaan näkökulmasta.

2.6.2021

Uusia asuntolainoja nostetaan innolla

Suomalaiset kotitaloudet nostivat huhtikuussa uusia asuntolainoja 1,9 miljardia euroa, kertoo Suomen Pankki. Määrä on liki 500 miljoonaa euroa enemmän kuin vuosi sitten. Pankin mukaan asuntolainojen kanta oli huhtikuun lopussa 104 miljardia euroa.

13.9.2017

Taloyhtio.net ja Kiinteistolehti.fi muuttavat yhteen – tuparit 26.9. netissä!

Taloyhtio.net-portaalin kaikille avoimet sivut siirtyvät uusittuina osaksi Kiinteistolehti.fi-verkkopalvelua 26.9.2017. Jatkossa Taloyhtio.net löytyy osoitteesta Kiinteistolehti.fi/taloyhtio. Uudistunut Taloyhtio.net on luettavissa kaikilla päätelaitteilla, älypuhelimesta tietokoneeseen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti