Huhtikuun Kiinteistölehti kertoo saunoista ja nopeista putkiremonteista

Sauna kaipaa uudistamista siinä missä muutkin taloyhtiön ja kodin tilat. Saunaremontissa voi vapautua kaavamaisuudesta ja miettiä viihtyisää kokonaisuutta. Ja putkiremontin yhteydessä saunankin uudistaa kätevästi.

Perjantaina ilmestyvä Suomen Kiinteistölehden huhtikuun numero on tuhti Taloyhtiö 2017 -tapahtumanumero. Lehti kertoo monen artikkelin voimin saunoista ja saunomisesta. Ja jos saunaa ei vielä ole, voi sen jälkiasentaa, kunhan tekee sen oikein.

Putkiremontti voidaan toteuttaa nopeasti ja aikaisempaa vähemmällä ryminällä – ja silti aidoilla uusilla putkilla. Tällaisia etuja tarjoavia menetelmiä on jo monia. Niitä kartoittaa Merja Kihlin ja Ari Monosen artikkeli.

Taloyhtiön kiinteistöä voi verrata koneeseen, jonka elinkaaressa on kolme vaihetta. Niistä kertoo Mikko Virkamäki artikkelisarjansa toisessa osassa.

Isännöintiä kilpailuttaessaan ei taloyhtiölle aina ole selvää, mitä isännöintiyrityksen tarjoamat palvelut käytännössä tarkoittavat. Tässä auttaa, kun yritys voi esittää selkeän isännöintisuunnitelman, totesi Tero Vänninmaja lopputyössään Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ITS-koulutuksessa.

EU:ssa päättävät myös meidän edustajamme taloyhtiöidenkin arkeen liittyvistä asioista. Miten päätöksenteko siellä etenee, missä vaiheessa siihen kannattaa yrittää vaikuttaa ja mitä lähiaikoina on odotettavissa? Tästä kaikesta kertoo laaja artikkeli.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

vanha hevostalli

18.11.2022

Vanha hevostalli muuttui asunnoiksi

Helsinkiläisen taloyhtiön sisäpihalla on vanha hevostalli, joka on muutettu asuinkäyttöön. Talli oli jo purku-uhan alla, mutta Helsingin kaupungin suojelu pelasti sen. Uudistetussa tallissa on säilytetty yli sadan vuoden takainen henki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

uusi lämmitysjärjestelmä

10.10.2022

Uusi lämmitysjärjestelmä tuo säästöjä

Helsinkiläinen As Oy Katajaharjuntie 15 vaihtoi kaukolämmön usean energialähteen yhdistelmään. Poistoilman lämmön talteenotosta, maalämmöstä ja aurinkoenergiasta koostuva yhdistelmä on ollut huoleton ratkaisu ja tuonut säästöjä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti