Hauskaa vappua!

Suomen Kiinteistölehti toivottaa lukijoilleen hauskaa vappua!

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

30.4.2018

Hauskaa vappua!

Suomen Kiinteistölehti ja Kiinteistöalan Kustannus Oy toivottavat kaikille hauskaa vappua! Nettisivu ja some päivittyvät jälleen keskiviikkona 2.5.

26.4.2018

Vappuna saa grillata ja juhlia – myös parvekkeella

Vappuna moni kaivaa grillin varastosta ja valmistaa kevään ensimmäiset grilliherkut. Jos grillauspaikaksi valikoituu parveke, ruuanlaitto saattaa herättää naapureissa ristiriitaisia tunteita. Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen muistuttaa, että parvekkeella grillaamista ei ole kielletty laissa.

30.4.2019

Vapunvietto taloyhtiössä

Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen antaa Kiinteistöliiton blogissa ohjeita sopuisaan ja muut asukkaat huomioon ottavaan vapunviettotapaan. Vappua, kuten muitakin juhlia koskevat samat säännöt: jokaisella on oikeus juhlia, mutta muut on otettava huomioon. Yörauha on syytä muistaa ja muutenkin pitää juhlien äänenvoimakkuus kohtuullisena.

29.4.2020

Vapun jätteiden lajitteluohjeet

HSY muistuttaa lajittelun tärkeydestä vapun lähestyessä. Poikkeustilan aikana vietämme tavallista enemmän aikaa kotona, joten jätettäkin kertyy normaalia enemmän kotien jäteastioihin. Asukkaat auttavat pitämään jätepisteet siisteinä lajittelemalla eri jätelajit niille tarkoitettuihin astioihin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti