Consti julkistaa listautumisensa alustavan hintavälin

Consti ilmoitti 16.11. suunnitelmistaan listautua Nasdaq OMX Helsinki OY:n eli tuttavallisemmin Helsingin pörssin pörssilistalle. Nyt asiat ovat edenneet ja Consti julkisti osakkeen alustavan hintavälin ja tietoa listautumisesta.

Suunnitellun listautumisen tavoitteena on parantaa kykyä kasvaa ja kehittyä edelleen, toteaa Constin tiedote.
Osakkeiden merkintäaika alkaa 30.11.2015 ja päättyy arviolta 8.12.2015.
Kaupankäynnin osakkeella odotetaan alkavan arviolta 11.12.2015.

Lisätietoa pörssilistautumisesta osoitteessa www.consti.fi/listautuminen. Sieltä löytyy muun muassa Finanssivalvonnan hyväksymä listalleottoesite ensi maanantaista 30.11.2015 alkaen.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

17.4.2018

Consti puolittaa parvekeremonttien ajan – uusi parveke viidessä viikossa

Consti Yhtiöt Oyj on kehittänyt nopeutetun parvekeremontin, jolla pystytään puolittamaan korjausvaiheen kesto. Uusi elementtiparveke valmistuu nopeimmillaan viidessä viikossa. Consti Parveke on ensimmäinen Consti Kodikas -konseptin tähtituotteista, joita lanseerataan lisää tämän vuoden aikana.

5.1.2017

Constille Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

Consti Yhtiöt Oyj on saanut Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä. Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun ensisijaisena myöntämiskriteerinä on se, että tuote tai palvelu on valmistettu ja tuotettu Suomessa. Consti sai Avainlipun käyttöoikeuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden osalta.

10.3.2017

Consti osti kattoratkaisuihin erikoistuneen Pisara Steel Oy:n

Consti Yhtiöt Oyj on 9.3.2017 toteutuneella yrityskaupalla ostanut vuodesta 2000 toimineen, kattoratkaisuja tekevän Pisara Steel Oy:n. Kaupalla vahvistetaan Constin julkisivuyksikköä. Pisara Steel Oy on Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla toimiva kattoremontteihin ja -saneerauksiin erikoistunut yritys.

9.11.2016

Kiinnostus julkisivujen huoltotöihin kasvussa

Kiinteistönomistajien kiinnostus julkisivujen huoltotöitä kohtaan on lisääntynyt. Nyt kysytään erityisesti julkisivujen saumauksia ja pesua sekä huoltomaalausta. Korjausrakentamisen kasvun myötä myös huoltokorjausten määrä on selvästi noussut.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti