Tekemistä riittää!

Kiinteistöliiton jäsenmäärä on kasvanut viimeisten 10 vuoden aikana hienosti!  Kuitenkin vasta reilu neljännes koko potentiaalista on liiton palvelujen piirissä.  Tämä herättää myyntigeneraattorini pohtimaan vanhaa tarinaa aavikolla, jossa kaksi eritavalla ajattelevaa myyntimiestä keskusteli kenkien tarpeesta.  Toinen sanoi, ettei täällä kukaan käytä kenkiä ja toinen siihen, että ajattele ”MITKÄ MARKKINAT”

Tulevaisuutta voi ajatella asiallisen realistisesti ”Talouskasvu on hidasta, väki vanhenee ja henkilökohtainenkin talous tiukkenee”  tai ”Kasvu on jo alkanut, 60+ ikäryhmällä on eniten rahaa käytettävissä esim. uusien autojen ostoon, koulutustaso kasvaa koko ajan ja robotit tekevät jatkossa osan työstä ja sillä huolehditaan vähempiosaisten hyvinvoinnista”.

Kiinteistöliiton paikalliset yhdistykset voivat tehdä jäsenhankintaloikan, potentiaalia on!  Muutokset ja uudistukset ovat paras tulevaisuuden turva.  Tulevaisuuden turvaahan 60+ väki tarvitsee ja palveluja, jotka helpottavat arjen elämää.  Järjestötoiminta voi parhaimmillaan olla se kolmas sektori, joka nostaa maamme menestykseen tai ainakin parempaan palveluun.

Palvelu on vaikuttamista ja vaikuttaminen on palvelua, tekemistä riittää!

 

Antti Niemi

Antti Niemi on myynnin ja terveydenhuollon ammattilainen, joka on 30 vuoden ajan valmentanut useita kiinteistöalan kanssa yhteistyötä tekeviä yrityksiä ja yhteisöjä. Antti nauttii nyt ansaituista eläkepäivistään ja toimii edelleen freelancer-konsulttina ja vapaana kirjailijana ja taiteilijana. Kokemukset ja näkemykset löytyvät Linkedin:stä Antti Arto Antero- Ajattelee Asiakkaan Aivoilla

Haluatko kommentoida blogia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje