Taloyhtiön lääkekaappi

Kun hätä on suurin on apukin lähellä, vai onko?  Näin tulisi olla, mutta taitaa olla haavetta ja harhaa!  Kesälomakausi on parhaimmillaan – lue pahimmillaan!  Kaikki ovat lomansa ansainneet, paitsi pienyrittäjät, joilla ei usein vuosikausiin ole ollut mahdollistaa irtautua kesälaitumille.  Terveydenhuolto on maassamme kansainvälistä huippuluokkaa ja lupausten mukaan sen kuin vaan paranee.  Miten on loma-aikana tyhjentyvien asuntojen ja taloyhtiöitten laita.

Millainen päivystysvalmius on omalla taloyhtiölläsi ja mitä kuuluu taloyhtiön lääkekaappiin.  Tarkoitan nyt kesäajan akuutteja talotauteja, kuten vuotava vesi, tuulenpuuska ullakolla, paahtuneet parvekkeet ja lämmenneet kylmäkellarit.  Talopesulat ja pyörävarastot ovat myös vaarassa, puhumattakaan niistä tiloista joissa harvemmin vieraillaan, kuten ullakkokomerot ja muut palgongit.

Haastan taloyhtiön hallitusten jäsenet vähintään jokaviikkoisiin kävelykierroksiin oman ja yhteisen omaisuutensa turvaamiseksi.  Kesälläkin on vieraita viruksia liikkeellä ja Taloyhtiön lääkekaapin on oltava iskussa.

Loman jälkeen palaan lääkekaappiasiaan tarkemmin, turvallista kesää!

Antti Niemi

Antti Niemi on myynnin ja terveydenhuollon ammattilainen, joka on 30 vuoden ajan valmentanut useita kiinteistöalan kanssa yhteistyötä tekeviä yrityksiä ja yhteisöjä. Antti nauttii nyt ansaituista eläkepäivistään ja toimii edelleen freelancer-konsulttina ja vapaana kirjailijana ja taiteilijana. Kokemukset ja näkemykset löytyvät Linkedin:stä Antti Arto Antero- Ajattelee Asiakkaan Aivoilla

Haluatko kommentoida blogia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje