Puheenjohtajan vapaa kesä

Remonttivapaa kesä! Nyt jää puheenjohtajallekin aikaa ottaa rennosti ja hoitaa kaupunkiviljelmää. On aikaa kerätä voimia syksyllä alkavaan porrashuoneremonttiin. Viime kesänä hikoiltiinkin tuuletusparvekeremontin kanssa.

Kesälomasta lohkaisee ison siivun opinnäytetyön kirjoittaminen mielenkiintoisesta aiheesta eli taloyhtiön strategian laadinnasta. Aiheesta on tekeillä myös juttusarja Suomen Kiinteistölehteen syksyllä.

Tiedonantovelvollisuus mietityttää puheenjohtajana, mutta se ei meitä tule koskemaan tulevassa remontissa. Entistä valppaana pitää jatkossa olla. Lomaillessa tulee varmasti myös seurattua, miten velvoite otetaan vastaan alalla.

Oikein mukavaa ja lämpöistä kesää kaikille! Palataan asiaan taas syksyllä.

Kirjoittaja on 37-vuotias Suomen Kiinteistölehden toimittaja, joka toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana Etu-Töölössä Helsingissä. Harrastuksiin kuuluu muun muassa kaupunkiviljely taloyhtiön sisäpihalla.

Mervi Ala-Prinkkilä

Kirjoittaja on Suomen Kiinteistölehden verkkotuottaja ja toimittaja, joka toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana Etu-Töölössä Helsingissä. Harrastuksiin kuuluu muun muassa vapaa-ajan asunnon kunnostus, erilaiset luottamustehtävät ja marttailu.

Haluatko kommentoida blogia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje