Kouluttaudu ihmeessä hallituslainen!

Kiinteistöliiton yhdistykset eri puolella Suomea tarjoavat jäsenilleen maksutonta koulutusta viikoittain. Jos et ole vielä tutustunut tapahtumakalenteriin, niin käy ihmeessä kurkkaamassa!

Koulutukset kannattaa hyödyntää ja ottaa ne puheeksi myös hallituksen kokouksissa. Varsinkin uusien jäsenten kannattaa käydä katsomassa, mitä kaikkea on tarjolla. Esimerkiksi Seinäjoella on tarjolla puheenjohtajakoulutusta (myös hallituksen jäsenet voivat osallistua) ja Oulussa saa ohjeita tilinpäätöksen lukemiseen. Ja paljon muutakin koulutusta on tarjolla.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus eli tuttavallisesti Kiinko tarjoaa maksullista koulutusta. Itse kävin opiskelemassa viime syksynä Isännöinnin perusteet. Kolmen päivän koulutus sopii hyvin myös taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille. Suosittelen, sillä koulutus avasi hyvin puheenjohtajan ja isännöitsijän rooleja taloyhtiössä ja auttoi ymmärtämään talousasioitakin paremmin.

Kiinteistöalan Kustannus tarjoaa ekursseja, joista löytyy hyviä verkkokursseja myös taloyhtiöiden hallituksille. ekurssit ovat lyhyitä kursseja, joita voi opiskella vaikkapa kännykän ruudulta. Kannattaa tutustua kurssitarjontaan!

Kevään ykköstapahtumassa, Taloyhtiö 2016 –tapahtumassa, on mahdollista kuulla maksuttomia luentoja eri asiantuntijoilta. Kannattaa merkitä 6.4. jo kalenteriin ja ilmoittautua mukaan.

Ei siis kannata jäädä vanhan tiedon tai epätietoisuuden varaan. Apua/koulutusta on saatavilla, myös maksutta.

Taloyhtiö2016

Mervi Ala-Prinkkilä

Kirjoittaja on Suomen Kiinteistölehden verkkotuottaja ja toimittaja, joka toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana Etu-Töölössä Helsingissä. Harrastuksiin kuuluu muun muassa vapaa-ajan asunnon kunnostus, erilaiset luottamustehtävät ja marttailu.

Haluatko kommentoida blogia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje