KKK kuntoon

Kehitys, koulutus ja kaavoitus.  Kuntien tehtäväkenttä keskittyy K3 ytimeen.  Kiinteistöt on merkittävä osa tätä ydintä.  Kiinteistöalalla on tuhannen taalan paikka tarttua tilaisuuteen.  Vähemmästä on nyt mahdollisuus saada enemmän.

Alan edelläkävijät ovat tämän muutoksen jo huomioineet ja tiivis yhteistyö kuntapäättäjien kanssa takaa alan kaipaamia uudistuksia.  Uudet kuntapäättäjät valitaan nyt.  Miten on oman maakuntasi, kaupunkisi ja kuntasi laita, onko suhteet UUSIIN päättäjiin kunnossa.

Kiinteistöliitolla on valtakunnallinen vastuu ja alueyhdistysten aktiivisuudesta riippuu, miten Kehitys, Koulutus ja Kaavoitus toteutuvat.  Kunnallisvaaleissa on ehdokkaana monta kiinteistöalan ammattilaista, hyvä niin.  Kunnallinen päätöksenteko on prosessi, jossa vaikutuksen voi tehdä monessa vaiheessa.  Jos prosessin alkupää pettää, ei tuloksiakaan kannata odottaa, siis jatkuva valppaus, mukana olo ideoinnissa, suunnittelussa ja toimeenpanossa on oleellista.

On turhauttavaa kuunnella vaalipaneelien syyttelyä ja masentavia päällepuhumisia tekemättömistä töistä, tehdyistä virheistä ja hukatuista mahdollisuuksista.

Nyt KKK haltuun, ehdottaa AAA

Antti Niemi

Antti Niemi on myynnin ja terveydenhuollon ammattilainen, joka on 30 vuoden ajan valmentanut useita kiinteistöalan kanssa yhteistyötä tekeviä yrityksiä ja yhteisöjä. Antti nauttii nyt ansaituista eläkepäivistään ja toimii edelleen freelancer-konsulttina ja vapaana kirjailijana ja taiteilijana. Kokemukset ja näkemykset löytyvät Linkedin:stä Antti Arto Antero- Ajattelee Asiakkaan Aivoilla

Haluatko kommentoida blogia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje