Kaatuneet!

Viime viikolla tuli ensilumi Tyykikyläänkin.  Oli mielenkiintoista liukastella kesärenkailla tapaamaan keskikaupungille taloyhtiömme isännöitsijää.  Onneksi keli oli niin haasteellinen, että vain hullut hurjastelivat.  Tutut kolarikorjaamojen kaverit hymyilivät – ainakin salaa:  Kohta taas kolisee ja töitä piisaa.  Entisenä ”velihentovalkoisena” muistelin ambulanssin äänestä mainitun ”Leipäauto tulee”, ja töitä piisaa.  Sanotaan, että toisen kuolema on toisen leipä, eipä ole kovin hyvä sanonta- mutta valitettavasti usein toden suuntainen.

Isännöitsijä Matin mielessä oli ja on taloyhtiöiden huoltosopimukset ja niiden rajallisuus! Hallitusten vastuu on informoida osakkaita ja asukkaita liukkauteen ja katolta putoavaan lumeen liittyvistä vaaroista ja vastuista.

Murtuneet ranteet ja katkenneet reisiluun kaulat ovat jo tällä viikolla kirranpolin kiihkeintä todellisuutta.  Taloudellisina menetyksinä hurjan suuria, mutta kipuna ja särkynä kahta kauhiampia!

Siis fokusta vastuisiin, taloyhtiön hallitukset, isännöitsijät, osakkaat ja asukkaat.  Ja kiitos Matti tarttumisesta ajankohtaiseen asiaan.

Antti Niemi

Antti Niemi on myynnin ja terveydenhuollon ammattilainen, joka on 30 vuoden ajan valmentanut useita kiinteistöalan kanssa yhteistyötä tekeviä yrityksiä ja yhteisöjä. Antti nauttii nyt ansaituista eläkepäivistään ja toimii edelleen freelancer-konsulttina ja vapaana kirjailijana ja taiteilijana. Kokemukset ja näkemykset löytyvät Linkedin:stä Antti Arto Antero- Ajattelee Asiakkaan Aivoilla

Haluatko kommentoida blogia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje