Varsinais-Suomi

Uusimmat artikkelit

19.10.2020

Taloyhtiö ja muistisairautta potevat asukkaat

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ja Varsinais-Suomen Muistiyhdistyksen Turvallisesti kotona -hanke toteuttivat yhteistyössä kyselyn taloyhtiöiden asumisturvallisuudesta muistisairaiden ja muistiltaan heikentyneiden asukkaiden näkökulmasta keväällä 2020. Kyselyn avulla kartoitettiin, millaisia asioita taloyhtiöiden edustajat toivat esille muistamattomiin asukkaisiin ja taloyhtiöiden turvallisuuteen liittyen. Kyselyyn vastanneet taloyhtiöiden hallitusten jäsenet ja isännöitsijät näkivät taloyhtiöiden roolin eri tavoin.

6.5.2019

Kerro hyvistä teoista Kiinteistöliitto Varsinais-Suomelle

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi haluaa tuoda esiin tekoja, hankkeita ja henkilöitä, jotka ovat toiminnallaan vaikuttaneet positiivisesti kiinteistöalan ja asumisen toimintaympäristön kehittämiseen. Etsimme Varsinais-Suomen Vuoden korjaushanketta, Turvallisuustekoa, Palvelumyönteisintä tekoa ja Vuoden Taloyhtiöpuheenjohtajaa. Yli puolet varsinaissuomalaisten asunnoista ja kodeista sijaitsee asunto-osakeyhtiöissä.

23.1.2018

Mahdollisuuksien remontti -kiertue tuo Varsinais-Suomen taloyhtiöille työkaluja korjaushankkeiden toteuttamiseen

Kaikille avoin ja maksuton koulutusilta korjausrakentamisesta Turussa 25.1.2018. Korjaushanke on taloyhtiön hallinnolle haastava tehtävä. Taloyhtiön remontissa on hallittava tekniikka suunnitteluineen ja urakkakilpailuineen, juridiikka päätöksenteon vaiheineen ja sopimuksineen, rahoitustalous sekä viestintä osakkaiden ja asukkaiden suuntaan.

18.5.2017

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi 110 vuotta

110 vuotta eilen 17.5. täyttänyt Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi on yksi Suomen Kiinteistöliiton vanhimmista jäsenkiinteistöyhdistyksistä. Juhlaseminaari järjestettiin Logomolla Turussa.

14.6.2016

Energia- ja korjausneuvontaa taloyhtiöille tarjolla Varsinais-Suomessa

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi tarjoaa elokuusta alkaen myös energia- ja korjausneuvontaa. Energiatekniikan DI Matts Almgrén (29) on nimitetty 1.8.2016 alkaen yhdistyksen neuvontainsinööriksi. Almgrén on aikaisemmin työskennellyt Turun Kaupungin rakennusvalvonnassa energianeuvojana energianeuvontaprojektin ajan.