kiuas

Uusimmat artikkelit

14.6.2018

Huoneistosaunan vastuunjako

Huoneistosaunan pesutilan vastuunjako noudattelee kylpyhuoneen tavanomaista vastuunjakoa. Löylyhuoneen vastuunjako sen sijaan usein askarruttaa. Saunan näkyvimmät osat ovat lauteet ja kiuas.

29.6.2017

Näin valitset saunaan oikeanlaisen kiukaan

Olipa kyse uuden saunan suunnittelusta tai vanhan kiukaan vaihdosta, kiukaan valinnassa kannattaa huomioida muutama perusasia. Näin pääsee nauttimaan parhaista löylyistä. Saunan tilavuus, lasipintojen määrä, kiukaan teho ja ilmanvaihto vaikuttavat olennaisesti kokonaisuuteen.

8.6.2017

Suomalaisen sauna lämpiää useimmiten sähköllä

Suomalaisen saunan päivänä 10.6. kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että saunassa on hyvä kiuas ja että saunassa ei synny riitaa. Suomalaisen saunan päivää vietetään lauantaina 10.

13.12.2016

Maahanmuuttajat tarvitsevat parempaa opastusta asumiseen

Kaikille maahanmuuttajille suomalainen sauna ei ole tuttu, ja heille tulisikin opettaa kiukaan käyttöä, kirjoittaa Helsingin Uutiset. Nyt asukkaan vastuulle on jätetty perehtyminen asuntoon, ja kaikkea mieltä askarruttavaa ei aina osata kysyä. Heka-Vuosaari Oy:n toimitusjohtaja Mikko Syrjänen kertoo, että kaikki heidän uudet asukkaat saavat muuttoinfopaketin muuttaessaan vuokra-asuntoon.