Fira

Uusimmat artikkelit

24.8.2017

Fira Ketterä -hanke käyntiin Helsingin Kalliossa – saneerattavana yli 200 asuntoa

Fira on solminut urakkasopimuksen As Oy Neljäs Linja 17-19:n linjasaneerauksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Kyseessä on toistaiseksi suurin Fira Ketterä -hanke. Helsingin Kalliossa sijaitseva taloyhtiö otti Firaan yhteyttä viime syksynä, ennen suurta mediahuomiota saaneen kahden viikon asumishaitan putkiremonttia Roihuvuoressa.  ”On mahtava juttu saada myös asuntomääräisesti suuria kohteita mukaan ketterään putkiremonttimalliin.

28.6.2017

Firan kahden viikon putkiremontti rantautuu Turkuun

Fira Ketterä -putkiremontti laajenee pääkaupunkiseudulta koko maahan. Turku on ensimmäinen etappi. Rakennusalaa uudistavan Fira-konsernin putkiremontteihin keskittynyt tytäryhtiö Fira Palvelut on sopinut ensimmäisestä pääkaupunkiseudun ulkopuolella toteutettavasta Fira Ketterä -putkiremontista.

1.2.2017

Fira Palvelut sai Asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon

Tekes, Rakennuslehti ja Suomen Asuntotietokeskus ovat myöntäneet 2017 Asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon Fira Palveluille. Innovaatiopalkinnon saaja valittiin 31.1. Asuntomarkkinat 2017 -tilaisuudessa yleisöäänestyksellä.

24.11.2016

Putkiremontti kahdessa viikossa vai 30 % halvemmalla?

Putkiremonttien hinta- ja julkisuuskisa roihahti, kirjoittaa Talouselämä. Firan Roihuvuoressa toteuttama ja viime viikolla loppuun saattama kahden viikon putkiremontti sai paljon julkisuutta. Nyt Firan kilpailija Lehto Group kertoo tuovansa kustannuksia alentavan talousohjatun mallinsa myös putkiremontteihin.