Asuminen läpi ihmiselämän kiinnosti Porissa

Asuntomessut Porissa päättyivät eilen. Messuilla vieraili neljän viikon aikana lähes 120 000 kävijää. Viimeisenä viikonloppuna, kun helteet vihdoin helpottivat, messujen päiväkohtainen kävijämäärä oli viimeisen vuosikymmenen suurimpia, projektipäällikkö Kari-Matti Haapala iloitsee. Pitkän hellejakson aikana Karjarantaan rakentuneella uudella asuinalueella kävi myös monia alan asiantuntijoita ja politiikan kärkinimiä.

Asuntomessuilla panostettiin tänä vuonna erityisen paljon asiakaskokemukseen. Messujen pidennettyinä iltoina messuvieraita viihdyttivät Neljä Ruusua, Elias Kaskinen, Jannika B, Mikael Gabriel ja porilainen bilebändi Remix. Asuntomessujen avajaisissa energia- ympäristö ja asuntoministeri Kimmo Tiilikainen jo kehui onnistunutta teemaa, joka näkyi muun muassa uudenlaisen messukohteen, palvelukodin muodossa. Porin Karjarantaan syntyneen uuden asuinalueen kokonaisuus oli ministerin mukaan juuri sellainen, johon koko ihmiselämä mahtuukin.

Lopullinen virallinen kävijäluku vahvistetaan noin kuukauden kuluessa MediaAuditFinland Oy:n (entinen Levikintarkastus Oy) suorittaman tarkastuslaskennan jälkeen. Ensi vuoden Asuntomessut järjestetään Kouvolassa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

mökkeilyn maksut

9.6.2023

Mökkeilyn kuntakohtaiset maksut vaihtelevat reilusti

Kuntakohtaisia maksuja lankeaa mökkiläiselle maksettavaksi kalliimmissa mökkikunnissa lähes kaksinkertainen määrä verrattuna edullisimpaan kuntaan, selviää Omakotiliiton tekemästä vertailusta. Erityisesti ovat nousseet sähkömaksut.

hoitovastikkeet kasvussa

28.3.2023

Taloyhtiöiden hoitovastikkeet kovassa kasvussa

Hoitokulujen nousu uhkaa useamman kuin joka viidennen taloyhtiön maksukykyä, selviää Kiinteistöliiton kyselystä. Vastikerästit ovat kuitenkin pysyneet maltillisina, eikä valtaosa yhtiöistä ole joutunut perimään ylimääräisiä vastikkeita.

13.1.2023

Mitä on vastuullisuus taloyhtiössä?

Vastuullisuuskeskustelu ulottuu lähivuosina myös taloyhtiöihin, ja hyvin hoidetut taloyhtiöt nousevat arvoon. Vastuullisuuteen kuuluu niin ekologinen, taloudellinen kuin sosiaalinen vastuu. Suunnitelmallinen kiinteistönpito on keskeinen osa vastuullisuuden johtamista.

puutaloyhtiössä

22.6.2023

Hyvää elämää puutaloyhtiössä

Turkulaisessa puutaloyhtiössä As Oy Nummenpuistokatu 9:ssä elämä on yhteisöllistä ja tunnelma idyllinen. Seitsemän asunnon yhtiössä on tekninen isännöinti ja kunnossapitotyöt otettu omiin osaaviin käsiin. Kulut pysyvät kurissa, kun korjaukset tehdään vähin erin.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti