Ajankohtaista tietoa Satakuntaan

Kiinteistöliitto Satakunta sekä Suomen Kiinteistölehti ovat sopineet, että lehden uutiskirje lähetetään jatkossa kaikille sähköpostitse tavoitettavissa oleville alueen jäsenille. Kuitenkin ne, jotka eivät uutiskirjettä sähköpostiinsa halua, voivat sen perua helposti uutiskirjeessä olevasta painikkeesta.

Kaksi kertaa kuukaudessa ajankohtaisista, taloyhtiöille keskeisistä asioista kertova uutiskirje on veloitukseton ja palvelee jäsenetuna taloyhtiöitä myös painetun Kiinteistölehden ilmestymispäivien välissä.

Taloyhtiöiden oman lehden, Kiinteistölehden uutiskirje nostaa esille paitsi uutisia, myös taloyhtiöille ajankohtaisia keskustelunaiheita ja blogitekstejä. Viisi vuotta ilmestyneellä uutiskirjeellä on reilut 30 000 tilaajaa kautta maan.

Jäsentyytyväisyyspalautteissa Kiinteistölehti nousee Kiinteistöliiton palveluissa kärkisijoille. Onkin selvää, että Kiinteistölehden uutiskirje edelleen edistää jäsentyytyväisyyttä.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

30.9.2016

Tiivistä tietoa taloyhtiöille Salossa ja Lappeenrannassa

Taloyhtiöille tärkeää ja ajankohtaista tietoa on syksyn kuluessa tarjolla mm. Salossa ja Lappeenrannassa. Näillä paikkakunnilla taustalla ovat Kiinteistöalan Luotettavat kumppanit eli REM-verkosto, joka järjestää asiantuntijapuheenvuoroista ja näyttelyistä koostuvat maksuttomat tapahtumat alueellisten kiinteistöyhdistysten kanssa.

2.3.2018

Koti- ja vapaa-ajantapaturmat yleisiä ja tiedonkeruu haastavaa

Noin 800 000 suomalaista joutuu vuosittain koti- tai vapaa-ajan tapaturmaan. Vaikka yli 70 prosenttia kaikista tapaturmista on koti- ja vapaa-ajan tapaturmia ja lähes 90 prosenttia tapaturmaisista kuolemista tapahtuu kotona tai vapaa-ajalla, ei koti- ja vapaa-ajan tapaturmista kerätä tietoa systemaattisesti. Tietoa kerääntyy monen eri toimijan rekistereihin, mutta kirjaamiskäytännöt vaihtelevat. Tiedot eivät ole välttämättä keskenään vertailukelpoisia, tai ne […]

10.3.2022

Kiinteistöliitto vastasi haasteisiin palveluja lisäämällä

Kiinteistöliitolla on omat koronasivut, joilta löytää ajankohtaista tietoa koronan vaikutuksista taloyhtiöiden toimintaan ja asukkaiden arkeen. Kiinteistöliiton asiakkaat ovat saaneet lisäpalveluja myös järjestetyissä webinaareissa. Valtakunnalliseen Kiinteistöliittoon kuuluvan Rauman Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja Mari Häyhtiö kertoo Länsi-Suomi-lehdessä yhdistyksen kokeneen tärkeänä, että koronasivuilla liiton asiantuntijat vastaavat niihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin, joita jäsentaloyhtiöillä on.

14.6.2021

Viestintäfoorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa talotekniikasta

Talotekniikan viestintäfoorumi tarjoaa rakennusten omistajille ja ylläpidosta vastaaville ajantasaista tietoa siitä, miten rakennusten energiatehokkuutta on mahdollista parantaa säätämällä lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät oikein sekä pitämällä järjestelmät kunnossa. Tietoa on tarjolla niin pientaloista, rivi- ja kerrostaloista kuin palvelurakennuksista. Parhaillaan muistutellaan kiinteistöjen ylläpidosta ja käytöstä kesäkaudella.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti