Tervetuloa Taloyhtiö 2017 -tapahtumaan 26.4.!

Taloyhtiötapahtuma on isännöitsijöille, taloyhtiön hallituksille ja muulle taloyhtiöväelle tarkoitettu maksuton seminaari- ja messutapahtuma. Se järjestetään keskiviikkona 26.4. klo 9-16.30 Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtumassa kuullaan seminaareja ajankohtaisista aiheista, ja paikalla on yli 100 näytteilleasettajaa esittelemässä taloyhtiöille suunnattuja tuotteita ja palveluita. Tapahtuman pääpuhujana on näyttelijä Jaana Saarinen.

Kiinteistöalan Kustannus Oy:n ja Suomen Kiinteistölehden löydät osastolta 89. Tule tutustumaan uudistuneeseen Kiinteistölehteen ja muihin uutuustuotteisiimme ja tekemään löytöjä!

Lue lisää ja ilmoittaudu kävijäksi.

Tutustu tapahtumaoppaaseen sähköisesti.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

13.1.2023

Mitä on vastuullisuus taloyhtiössä?

Vastuullisuuskeskustelu ulottuu lähivuosina myös taloyhtiöihin, ja hyvin hoidetut taloyhtiöt nousevat arvoon. Vastuullisuuteen kuuluu niin ekologinen, taloudellinen kuin sosiaalinen vastuu. Suunnitelmallinen kiinteistönpito on keskeinen osa vastuullisuuden johtamista.

riski

28.4.2023

Osakasrakenne voi olla taloyhtiölle riski

Taloyhtiöiden mahdollisuudet saada lainaa ovat heikentyneet, kun pankit kiristävät kriteerejään. Erityisen synkältä tilanne näyttää yhtiöissä, joiden asukkaista valtaosa on eläkeläisiä. Myös tyhjillään olevat asunnot muodostavat yhtiölle riskin.

konkurssi

12.10.2023

Taloyhtiön konkurssin voi usein välttää

Taloyhtiötä voi uhata konkurssi, jos sillä on paljon korjausvelkaa. Kaikilla taloyhtiöillä ei ole varaa edes konkurssiin, sillä konkurssimenettely maksaa tuhansia euroja. Konkurssin voi kuitenkin välttää, kun korjaukset toteutetaan ajoissa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti