sähköpyörä

Uusimmat artikkelit

17.11.2021

Sähköpyörien ja -lautojen varkaudet lisääntyvät vauhdilla

Sähköpyörien suosio näyttää kiihtyvän entisestään, sillä arvokkaampia pyöriä on vakuutettu tänä vuonna jo 40 prosenttia enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä, kertovat Ifin tilastot. Kiinnostus sähköpyöriin näkyy myös kasvavissa vahinkomäärissä. Erityisen korkea piikki on varkausvahingoissa, sillä vuonna 2020 sähköpyöriin kohdistuneet varkaudet lisääntyivät Ifissä 55 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

8.5.2019

Sähköpyörien akkujen lataaminen herättää kysymyksiä asukkaissa

Pyöräilykauden alettua on selvästi voinut huomata sähköpyörien ja muiden sähköisten kulkuvälineiden yleistymisen kevyessä liikenteessä, kertoo Seinäjoen Sanomat. Samalla ovat myös muiden sähköisten kulkuvälineiden lataamiseen liittyvät kysymykset lisääntyneet Kiinteistöliitto Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan neuvonnassa. Taloyhtiön pyörävarastossa on yleensä yksi tai kaksi pistorasiaa, joista sähkökäyttöisiä kaksipyöräisiä voisi ladata.

4.10.2018

Omia aikojaan syttynyt sähköpyörä tuhosi talon – maahantuoja määrättiin korvauksiin oikeudessa

Mies ehti viedä ostokset jääkaappiin kauppareissun jälkeen, kun tuli oli jo irti, kirjoittaa Yle nettisivuillaan. Sähköpolkupyöriä maahantuova yritys on tuomittu vahingonkorvaukseen sähköpolkupyörän aiheuttamasta rivitalon tulipalosta Helsingin hovioikeudessa. Aiemmin myös käräjäoikeus oli tuominnut maahantuontifirman korvauksiin.