pyöräily

Uusimmat artikkelit

19.5.2023

Suomen Kiinteistölehti lajittelee ja kompostoi toukokuussa

Toukokuun Kiinteistölehdessä tutustutaan pienen pihan jätekeräykseen, kompostoivaan taloyhtiöön ja polkupyörien säilytykseen. Asiantuntija kertoo uusien hallituksen jäsenten perehdyttämisestä. Selvitämme myös, mitä vastuita vuokralaiselle kuuluu.

3.9.2020

Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä vietetään pyöräilyviikkoa 5.–13.9.

Tänäkin vuonna pyöräilyviikko johdattaa kulkemaan fillarilla. Koronatilanteen vuoksi viikko siirrettiin toukokuulta syyskuulle ja ohjelmaa on hieman supistettu, mutta edelleen Jyväskylän viikko on Suomen laajin ja monipuolisin. 18.

20.5.2019

Taloyhtiöt tarvitsevat lisää pyöräsäilytystiloja

Pyöräilyn lisäämisen yksi haaste on pyöräpysäköintitilojen riittämättömyys erityisesti taloyhtiöissä. Tähän haetaan ratkaisua Motivan julkaisemalla Pyörällä koko talo -oppaalla. Opas auttaa taloyhtiöiden hallituksia parantamaan olemassa olevia säilytystiloja ja antaa neuvoja uusien tilojen järjestämiseen.

8.2.2017

96 prosenttia turkulaisista kannattaa pyöräilyn edistämistä

Turussa toteutetun pyöräilybarometrin mukaan 96 prosenttia asukkaista tukee pyöräilyn edistämistä. Ensimmäistä kertaa tehdyssä barometrissa selvitettiin asukkaiden asennetta pyöräilyn edistämiseen sekä pyöräilevien asukkaiden mielipiteitä pyöräilyolosuhteista Turussa. Erityisen kiinnostuksen kohteena oli talvipyöräily.