lattiakaivo

Uusimmat artikkelit

30.9.2020

Tukkeutunut lattiakaivo voi aiheuttaa vesivahingon

Kylpyhuone laitteineen ja kalusteineen on riskialtis vesivahingoille. Kosteus- ja homeongelmat saavat usein alkunsa juuri kylpyhuoneesta, kirjoittaa Iltalehti (30.9.2020). Yksi kylpyhuoneen mahdollisista vesivahingon aiheuttajista on lattiakaivo.

23.1.2019

Lattiakaivo puhtaaksi

Lattiakaivo on osa perusjärjestelmää, ja sen korjaus sekä uusiminen kuuluvat taloyhtiön vastuulle. Osakkaan ja asukkaan vastuulla on lattiakaivon puhtaana pito siinä määrin kuin se on mahdollista ilman varsinaisia työkaluja. Puhdistaminen tapahtuu osakkaan/asukkaan toimesta siltä osin, kun hän ritilän poistettua käsin yltää ilman työvälineitä.

28.9.2017

Suihkun viemäri hyppää seinälle

Suihkun viemäriä ei ole enää pakko sijoittaa lattiaan. Ehjän yhtenäisen laattapinnan saa toteutettua koko kylpyhuoneeseen, myös suihkun kohdalle. Tämä onnistuu Geberit-seinäkaivon avulla.

19.6.2017

Muista kastella lattiakaivoa kesällä!

Kesäloma reissuineen on jo ovella. Muistathan pitkälle lomalle lähtiessäsi sopia myös pesualtaiden ja lattiakaivojen vesilukkojen kastelusta, muutoin kotiin palatessasi vastassa voi olla viemärihaisuli. Vesilukon toiminta perustuu pieneen vesimäärään, joka estää ikävien viemärikaasujen pääsyn huonetilaan.

7.12.2016

Kodin huoltotyöt eivät kaikilta suju

Nuoret ja koulutetut aikuiset kokevat usein kodin huoltotyöt haastaviksi, kertoo Ilta-Sanomat. Apua huoltotöihin haetaankin isännöitsijältä tai huoltomieheltä. Kaikki asukkaat eivät edes perustyökaluja omista.

9.6.2016

Vältä ikävä hajuhaitta

Muistathan pitkälle kesälomalle lähtiessäsi sopia viemärien vesilukkojen kastelusta. Näin voit välttää ikävän viemärihajun lomalta palatessa. Viemäröintipisteiden hajulukon toiminta perustuu pieneen vesimäärään, joka estää viemärikaasujen pääsyn huonetilaan.