kuntavaalit

Uusimmat artikkelit

11.5.2021

Kuuntele Kiinteistöliiton Taloyhtiökupla-podcast ja vaikuta kuntavaaleihin!

Jos asumisen kustannukset kiinnostavat, älä jätä äänestämättä kuntavaaleissa! Miten kuntapäättäjät sitten vaikuttavat asumiskustannuksiin? Kuuntele Kiinteistöliiton Taloyhtiökupla-podcastin kuntavaalijakso, niin saat siihen selvyyden.

22.3.2021

Kiinteistölehden vaalikyselyt verkossa

Suomen Kiinteistölehti kysyi tammi-, helmi- ja maaliskuun numeroissaan kaikilta eduskuntapuolueilta niiden näkemyksiä asumiseen liittyvistä kysymyksistä. Kaikki Liike Nytiä lukuunottamatta vastasivat, mistä kiitos. Julkaisemme kaikki kolme artikkelia nyt verkossa.

3.3.2021

Y-säätiö: Kuntavaaleissa puhuttava asunnottomuudesta

Kuntapäättäjät vaikuttavat päätöksillään suoraan siihen, miten kunnissa poistetaan asunnottomuutta, muistuttaa asunnottomuustoimija Y-Säätiö. Kunnissa on huolehdittava, että tontteja varataan erityisryhmien asumiseen. Avainasemassa ovat myös palveluiden kilpailutukset.

16.2.2017

Lisää avoimuutta kuntien ja kaupunkien asuntopolitiikkaan

Suomen Vuokranantajat ry on julkaissut tavoitteensa kevään kuntavaaleihin. Järjestö peräänkuuluttaa lisää avoimuutta kuntien asuntopolitiikkaan ja asumisen nostamista kuntavaalikeskustelun keskeiseksi teemaksi. Huomion pitäisi kiinnittyä etenkin tehokkaampaan kaavoitukseen, normien purkuun ja toimivaan joukkoliikenteeseen.

24.1.2017

Vastaa Kiinteistöliiton ja Omakotiliiton kuntavaalikyselyyn

Kunta päättää monista asumiseen liittyvistä asioista. Kiinteistöliitto ja Omakotiliitto haluavat tietää, mitä mieltä suomalaiset ovat kunnan päätäntävallassa olevista asumisasioista. Kyselyyn vastaamalla annat arvokasta tietoa siitä, mihin suuntaan asumiseen, pientaloasumiseen ja taloyhtiöihin liittyviä asioita pitäisi kunnissa kehittää.