Kiinteistöyhdistys

Uusimmat artikkelit

9.12.2020

Kuopion satamaa kehittäneille opinnäytteille Kiinteistöyhdistyksen palkinnot

Kiinteistöliitto Itä-Suomeen kuuluva Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys on palkinnut kahden Savonia-ammattikorkeakoulun rakennusarkkitehtiopiskelijan opinnäytetyöt 3000 euron rahapalkkioilla. Opinnäytetyöt keskittyivät Kuopion satama-alueen kehittämiseen. Nyt ensimmäistä kertaa myönnetyt palkinnot luovutettiin 7.12.

10.10.2019

Joka kahdeksas kiinteistöyhdistys talousrikoksen kohteena Ruotsissa

Kaksitoista prosenttia Ruotsin bostadsrätt-tyyppisistä kiinteistöyhdistyksistä on joutunut talousrikoksen kohteeksi viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana, Tukholman kiinteistönomistajien järjestön Fastighetsägarna Stockholmin mukaan. Asiasta kertoo Fastighetstidningenin verkkolehti. Järjestö vaatiikin nyt vahvempaa suojaa yhdistyksille.

19.5.2017

Pohjois-Karjalan Kiinteistöyhdistys pian 100 vuotta

Yhdistyksen puheenjohtaja Kaisa Salminen on juhlavuoden tiimoilta perehtynyt vanhoihin pöytäkirjoihin ja ihaillen ihmetellyt, miten sydämen palolla talonomistajat ennen ovat omaisuuttaan hoitaneet. – Aina hämmästyttää, miksi nykyihmisiä ei kiinnosta arvokkaan kansallisomaisuuden ja omien kotiensa hoidosta huolehtiminen. Asiat jätetään liikaa isännöitsijälle.