energiaekspertti

Uusimmat artikkelit

23.9.2020

Energiatehokkuudella voi parantaa myös asumisen laatua

Suosittu taloyhtiön energiaeksperttikoulutus alkaa syyskuussa. Tällä kertaa viiden kerran kurssi pidetään webinaarina. HSY:n Ilmastoinfo kouluttaa energiaeksperttejä pääkaupunkiseudun taloyhtiöihin.

18.2.2020

HSY: Taloyhtiön energiaekspertiksi verkkokoulutuksella

HSY:n suositun energiaekspertti-koulutuksen voi jatkossa suorittaa myös verkossa. Koulutus edistää taloyhtiön energiatehokkuutta, asumisolojen kohentamista ja yhteisöllisyyttä. HSY:n ilmastoinfon energiaekspertti-kursseja on pidetty vuodesta 2018 lähtien kaksi kertaa vuodessa.

21.8.2019

Energiaeksperttejä koulutetaan jälleen Helsingissä

Suosittu, maksuton HSY:n Ilmastoinfon Energiaeksperttikurssi alkaa Helsingissä keskiviikkona 25.9. Kurssi koostuu viidestä iltatilaisuudesta. Koulutuksissa käsitellään mm.

23.1.2019

Sinustako taloyhtiön energiaekspertti? HSY:n Ilmastoinfon koulutukset jatkuvat

HSY:n Ilmastoinfo järjestää maksuttoman taloyhtiön energiaeksperttikurssin Helsingissä keväällä 2019. Kurssi sisältää viisi iltatilaisuutta; kolme koulutusiltaa, taloyhtiöretken ja päätöstilaisuuden. Kurssi on suunnattu erityisesti taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja isännöitsijöille, mutta soveltuu kaikille taloyhtiön energia-asioista kiinnostuneille.

7.9.2018

Energiaeksperttejä koulutetaan taas Helsingissä

HSY:n Ilmastoinfo järjestää taloyhtiöille maksuttomia energiaeksperttikoulutuksia pääkaupunkiseudulla. Seuraava koulutus alkaa syyskuun lopussa. Energiaeksperttejä on koulutettu niin Motivan kuin muidenkin tahojen toimesta ympäri Suomen jo pidempäänkin.

5.2.2018

Taloyhtiön energiaeksperttikoulutukset käynnistyvät helmikuussa Helsingissä

HSY:n Ilmastoinfo aloittaa suositut taloyhtiön energiaeksperttikoulutukset pääkaupunkiseudulla. Energiaeksperttitoiminta edistää laadukasta asumista, parantaa kiinteistöhuollon ja isännöinnin asiakassuhdetta, luo uudenlaista keskustelukulttuuria sekä lisää taloyhtiön yhteisöllisyyttä. Lisäksi säästyy rahaa lämmityksen, kiinteistösähkön ja vedenkulutuksen laskiessa.

18.6.2017

Energiaekspertti

Energiaekspertti on aktiivinen asukas, joka haluaa edistää energiansäästöä ja viihtyisyyttä talossaan. Toiminta on monipuolista, haastavaa ja hauskaa, kiinni aidossa elämässä ja tutussa ympäristössä. Energiaekspertiksi voi ryhtyä kuka tahansa energia-asioista kiinnostunut asukas, joka saa valtuutensa esim.