taloyhtiötsemppari

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti

Talotsemppari pitää yllä positiivista virettä, eikä vaivoja valitella. Vapaaehtoinen ryhmänvetäjä järjestää toimintaa taloyhtiön ikäihmisille Riihimäellä.

Nyt ollaan helikoptereita ja annetaan käsien heilua puolelta toiselle nopeasti. Näillä sanoilla ohjaa Erkki Laitila kymmentä asukasta riihimäkeläisen taloyhtiön huvimajan vieressä, kun ilta on juuri hämärtynyt.

As Oy Koivistonmäen aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Kokoontumiset tapahtuvat sekä ulkona että kerhohuoneessa. Marraskuun lopussa pihanurmikko on ohuen lumikerroksen peitossa, mutta jumppaajat ovat varustautuneet keliin sopivalla vaatetuksella. Huvimajassa tuikkii lyhty, joka muistuttaa lähestyvästä joulusta.

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla Suomen Kiinteistölehden saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään!

Katso myös nämä

tutustuu asumisen yhteisöllisyyteen

16.12.2022

Kiinteistölehti tutustuu joulukuussa yhteisöllisyyteen

Joulukuun Kiinteistölehdessä tutustutaan yhteisöllisyyden muotoihin kahdessa eri taloyhtiössä. Vuoden LVI-nainen Virpi Rannikko antaa vinkkejä taloyhtiöiden energiansäästöön ja esteettömyysasioita pohditaan monesta näkökulmasta.

3.3.2022

Valtava määrä taloyhtiöitä on vaihtanut isännöintitoimistoa

Taloyhtiöt vaihtavat isännöitsijää kiihtyvää tahtia, kertoo Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) data. Markkinoiden ylivoimaisesti suurimmat häviäjät ovat Realia ja Tahkola. Kun mukaan laskee REIM Isännöinnin, ovat kolmikon vuosimenetykset yhteensä yli 800 taloyhtiötä.

taloyhtiösauna

22.6.2022

Taloyhtiösauna pesi kasvonsa

Taloyhtiösaunat tulevat takaisin. Yksityisten huoneistosaunojen sijaan taloyhtiöihin rakennetaan nyt nykyaikaisia yhteissaunoja, joiden varaus omaan käyttöön on helppoa. Taloyhtiösauna voi muistuttaa jopa kylpylää höyrysaunoineen ja porealtaineen.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

maalämpö

12.10.2022

Espoon Aurinkokaari vaihtoi maalämpöön

Suomessa arvioidaan olevan jo yli tuhat maalämmöllä lämpiävää asuinkerrostaloa. Yksi näistä on Asunto Oy Espoon Aurinkokaari, jossa vuosittaiset lämmityskulut puolittuivat lämmitysmuodon vaihtamisen jälkeen.