linjasaneeraus

Taloyhtiö sai linjasaneerauksessa lisää energiatehokkuutta

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti

Helsinkiläinen taloyhtiö päätti teettää putkiremontin yhteydessä laajan yleisten tilojen remontin sekä uusia energiaratkaisunsa. Huolellisuudella on päästy turvallisesti eteenpäin.

Asunto-osakeyhtiö Risto Rytintie 24 sijaitsee hyvällä paikalla Kulosaaren keskellä. Meri väikkyy ihan lähellä, ja talon vierustalla sijaitsee viihtyisä puistoalue.

Taloyhtiössä on yksi kaksirappuinen kerrostalo, joka on rakennettu vuonna 1961. Putkiremontista alettiin keskustella muutamia vuosia sitten, sillä putkiston tekninen käyttöikä oli tullut täyteen.

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla Suomen Kiinteistölehden saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään!

Eeva Vänskä

Kirjoittaja on työskennellyt toimittajana 30 vuotta. Hän kirjoittaa paljon muun muassa rakentamisesta, työelämästä ja ympäristöstä.

Keskustelu

kommentoi

  1. Juha Määttä

    Kiinteistölehden sähköpostiin tulleeseen mainokseen oli artikkelin kohdalla sattunut hyvä virhe, joka sai kiinnostukseni heräämään. Sähköpostissa artikkelin kuvauksen kohdalla nimittäin väitettiin yhtiön parantaneen energiatehokkuutta siirtymällä maalämmöstä kaukolämpöön, vaikka varsinaisen artikkelin perusteella asia olikin juuri päinvastoin. Kallista on remontoiminen, mutta hyvä että taloyhtiö sai vielä lainaa mittavaan urakkaan.

    Tykätty 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.

Kiinteistölehden kommentointiohjeet

Julkaisemme kommentteja arkipäivisin (pl. loma-ajat). Kommentoithan asiallisesti ja muut huomioon ottaen. Tämä kommenttikenttä on tarkoitettu yllä olevaa artikkelia koskevaa keskustelua varten. Täällä ei saa mainostaa eikä spämmätä. Emme myöskään vastaa tällä palstalla lakikysymyksiin tai korjaushankkeita koskeviin ongelmiin. Niihin saat apua Kiinteistöliiton neuvontapalveluista

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

ilmastoviisas taloyhtiö

12.9.2022

Ilmastoviisautta taloyhtiöille

Suomen Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen, jossa vieraillaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan taloyhtiöiden kanssa ja kartoitetaan yhdessä parhaita ilmastoviisaita tekoja asumisessa.

energiatarkastus

29.7.2022

Helppo energiatarkastus taloyhtiöiden apuna

Kiinteistöjen energiatehokkuudella on iso merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja taloyhtiön taloudessa. Energiatehokkuus parantaa myös asumisen laatua. Energiatehokkuuden parantaminen kannattaa aloittaa helpolla ja kustannustehokkaalla energiatarkastuksella.