LVI-palvelut

Bauer Solutions Oy

Bauer Solutions on suomalainen vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tarjoaa teknologiaa, jolla ratkaistaan veden aiheuttamia haasteita käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Ilman kemikaaleja toimiva, veden fysikaalisia ominaisuuksia muokkaava Bauer-vedenkäsittelylaite minimoi vesiputkistojen ja siihen kuuluvien venttiilien, lämmönsiirtimien, hanojen ja muiden toimilaitteiden kalkki- ja ruostekerrostumien muodostumisen sekä poistaa aiemmin muodostuneet kerrostumat.

Yhteystiedot

Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki
info(a)bauersolutions.fi
Ota yhteyttä

Kumppaniartikkelit

22.6.2021

Kaupallinen yhteistyö

Innovatiivinen, kemikaaliton Bauer-vedenkäsittely säästää rahaa, energiaa ja ympäristöä

Käyttöveden mukana putkistoihin kertyy kalkkija ruostekerrostumia, jotka aiheuttavat virtaushäiriöitä ja ne havaitaan yleisimmin paineen ja lämpötilan vaihteluina. Kerrostumat epäpuhtauksineen heikentävät veden laatua ja siten kiihdyttävät putkistojen syöpymistä. Bauer Solutions Oy tarjoaa teknologiaa, jolla voidaan lisätä käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää huomattavasti.

Bauer Solutions Oy

22.6.2021

Kaupallinen yhteistyö

Viiden talon puheenjohtaja: Bauerilla putkille lisää ikää

Ei remonttia ennenaikaisesti. Bauer pitää lämmitys- ja käyttövesiverkoston toimivana ja puhtaana. Joensuulainen viiden taloyhtiön puheenjohtaja Arvo Puhakka on asennuttanut taloyhtiöihinsä Bauer-vedenkäsittelylaitteen joko lämmitysverkostoon tai käyttövesiverkostoon tai molempiin.

Bauer Solutions Oy

30.12.2020

Kaupallinen yhteistyö

Maahantuoja jatkaa Bauer-vedenkäsittelylaitteiden myyntiä

Bauer-vedenkäsittelylaitteiden myyntiä Suomessa jatkaa 4.1.2021 lähtien  maahantuontiyhtiö Bauer Solutions Oy. Bauer-vedenkäsittelylaite on ennalta ehkäisevä kunnossapitoratkaisu, jonka tarkoitus on parantaa energiatehokkuutta ja pienentää hiilijalanjälkeä. Laitteita on myyty Suomessa 21 vuodessa jo tuhansiin kiinteistöihin.

Bauer Solutions Oy