Kiinteistömessut suuremmat kuin koskaan

Kaksipäiväisillä Kiinteistömessuilla on mukana enemmän yrityksiä kuin koskaan. Messut kokoavat yhteen korjausrakentamisen, kiinteistöjen ylläpidon, pintakäsittelyn, julkisivujen kunnostamisen ja viherrakentamisen ammattilaiset 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä.

Rakennusalan hyvä vire näkyy Kiinteistömessuilla, sillä tapahtuma on käytännössä loppuunmyyty. Mukana on lähes 180 yritystä, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tapahtuma tarjoaa hyvän näkemyksen toimialan uutuuksiin sekä mielenkiintoista ja asiantuntevaa ohjelmaa aamusta iltaan, kahden päivän ajan.

”Kiinteistömessut on yksi keskeinen kohtaamispaikka, jonne tullaan tapaamaan omia sidosryhmiä ja alan muita ammattilaisia”, kertoo Real Estate Members -kumppanuusverkoston vetäjä, Kiinteistöalan Kustannus Oy:n toimitusjohtaja Veli-Pekka Tihlman.

REM-kumppanit ovat mukana Kiinteistömessuilla hulppealla 200 m2:n suuruisella yhteisosastolla, jossa on mukana 11 kumppaniverkoston toimijaa, osa partnereista on mukana omilla osastoillaan.

”Messuille osallistuminen ja verkostoituminen on tärkeää, ja suuri REM-yhteisosasto tarjoaa pienillekin yrityksille hyvän näkyvyyden ja kustannustehokkaan tavan osallistua messuille”, Tihlman toteaa.

Kaikki alan tuotteet ja palvelut hyvin edustettuina

Tapahtumasta löytyvät kaikki korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon löytyvät tuotteet ja palvelut sekä talotekniikkaratkaisut, energiaan liittyvät, jäte- ja ympäristönhuollon, IT- ja tietotekniikka- sekä puhtauteen liittyvät tuotteet ja -palvelut. Myös ulkoalueiden ja julkitilojen kalusteet ja varusteet ovat esillä.

Laadukas ohjelma pureutuu uusiin energiaratkaisuihin, sisäilman laatuun ja taloyhtiöiden ajankohtaisiin kysymyksiin

Kiinteistömessuilla on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita.

Rakennuslehden keskiviikkoiltapäivään ajoittuva seminaari käsittelee suomalaisten rakennusten sisäilmaongelmia. Seminaarin avaa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä teemalla ”Näin Suomi homehtui”. Sisäilmaongelmista jatkavat THL:n tutkimusprofessori Anne Hyvärinen, FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy:n toimialajohtaja Juhani Pirinen sekä Matinkylän Huolto Oy:n toimitusjohtaja Mikko Peltokorpi.

Energiaan liittyvistä ajankohtaisista asioista puhuvat Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila, Messukeskuksen kiinteistöyksikön päällikkö Patrik Kuhlman ja Motivan Harri Heinaro. Taloyhtiöihin ja osakkaisiin liittyvistä kysymyksistä puhuvat Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltunen, kehityspäällikkö Jari Virta ja vanhempi lakiasiantuntija Virpi Heinonen. Samasta aihepiiristä puhuvat Isännöintiliiton Pekka Harjunkoski sekä Vahanen Pron Anu Norros.

Kiinteistömessut järjestetään samaan aikaan turvallisuustapahtuma FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordicin, Avita Audiovisual Expon sekä Ahlsell Expon kanssa 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton kanssa.

Katso koko ohjelma verkkosivuilta ja ilmoittaudu maksutta kävijäksi Kiinteistömessuille!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

27.4.2023

Kiinteistömessut järjestetään jälleen ensi syksynä

Korjausrakentamiseen keskittyvät Kiinteistömessut järjestetään neljän vuoden tauon jälkeen ensi syksynä. Rakennusten energiatehokkuus ja digitaaliset talotekniikan ratkaisut ovat messuilla esillä.

10.10.2023

Korjausrakentaminen ja energia esillä Kiinteistömessuilla

Kiinteistömessut järjestetään jälleen 11.–12. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa neljän vuoden tauon jälkeen. Kiinteistölehti on mukana messuilla REM-yritysten yhteisosastolla.

epävarmuus

22.2.2023

Epävarmuus lisää kiinnostusta vuokra-asumiseen

Vuokra-asuntojen kysyntä lähti nousuun viime vuoden lopulla taloudellisen epävarmuuden kasvaessa, selviää Suomen Vuokranantajien ja Vuokraovi.comin markkinakatsauksesta. Vuokrat nousivat ja markkinointiajat lyhenivät. Erityisesti suuret vuokra-asunnot kiinnostavat.

huoneistotietojärjestelmään

3.3.2023

Vauhtia huoneistotietojärjestelmään siirtymiseen

Taloyhtiöiden tietojärjestelmäongelmat ovat hidastaneet osakeluetteloiden siirtoa huoneistotietorekisteriin. Vasta pieni osa taloyhtiöistä on tehnyt siirron. Ennen vuotta 2019 valmistuneiden asunto-osakeyhtiöiden tiedot täytyy siirtää järjestelmään tämän vuoden loppuun mennessä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti