Talotekniikan huolto

Uusimmat artikkelit

7.12.2016

Kodin huoltotyöt eivät kaikilta suju

Nuoret ja koulutetut aikuiset kokevat usein kodin huoltotyöt haastaviksi, kertoo Ilta-Sanomat. Apua huoltotöihin haetaankin isännöitsijältä tai huoltomieheltä. Kaikki asukkaat eivät edes perustyökaluja omista.

7.12.2016

Muistahan vaihtaa ilmanvaihdon suodattimet!

Pääkaupunkiseudulla huoneistokohtaisien ilmanvaihtokoneiden suodattimet tulisi vaihtaa jopa neljä kertaa vuodessa, kirjoittaa Helsingin Sanomat. Taloyhtiössä suodattimien vaihtaminen on osakkaan vastuulla. Kiinteistöliitto Uusimaan LVI-asiantuntija Arto Kemppainen kertoo jutussa, että vastaan tulee kohteita, joissa suodattimia ei ole koskaan vaihdettu.

1.12.2016

LVI-TU peräänkuuluttaa huollon laatua

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n Juha-Ville Mäkinen peräänkuuluttaa blogissaan keskustelua rakentamisen laadun lisäksi rakennusten teknisten järjestelmien huollon laadusta. Mäkisen mukaan rakentamisen laatuun tulee satsata, mutta rakennusten teknisten järjestelmien suorituskyky tulee varmistaa myös käyttöiän aikana. Teknisten asiantuntijapalvelujen tarjoajien tulisi hänen mukaansa olla aktiivisemmin liikkeellä tarjoamassa kiinteistöjen omistajille kiinteistön järjestelmien suorituskykyä ylläpitäviä ja parantavia palveluja.