sijoittaminen

Uusimmat artikkelit

10.12.2020

Suomalaiset innostuivat kiinteistörahastoista

Suomalaiset rahastosäästäjät ovat innostuneet kiinteistörahastoista, käy ilmi uusista tilastoista. S-Pankki kuuluu Suomen merkittävimpiin kiinteistövarainhoitajiin ja pankin asunto- ja metsärahastoilla on jo lähes 22 000 osuudenomistajaa. Ensi vuoden alussa pankin asiakkaat voivat sijoittaa myös tontteihin ja toimitiloihin.

20.11.2018

United Bankers perustaa uuden UB Suomi Kiinteistöt Erikoissijoitusrahaston

United Bankers perustaa uuden UB Suomi Kiinteistöt Erikoissijoitusrahaston, jonka strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin lukeutuvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahaston tavoitteena on tarjota sijoittajalle noin 5-7 prosentin vuotuinen tuotto, minkä lisäksi se tarjoaa erinomaisen hajautuksen ja inflaatiosuojan.

4.1.2017

Ruotsalaispankin arvio: Sponda ja Citycon parhaat lajissaan Suomessa

Ruotsalaisen Skandinaviska Enskilda Banken AB: eli SEB:n talousanalyytikot pitävät suomalaisista kiinteistöyhtiöistä parhaina sijoituskohteina Spondaa ja Cityconia. SEB:n tutkimuksesta kertoo Affärsvärldenin verkkolehti. Terävimpään kärkeen investointikohteena  suomalaisyhtiöt eivät päässeet.