sähköautojen latausinfran avustus

Uusimmat artikkelit

7.4.2020

Nyt on hyvä aika hakea tukea sähköautojen latauspaikkavalmiuteen

Ladattavien sähköautojen latausinfran rakentamiseen voi hakea avustusta Asumisen rahoittamis- ja kehittämiskeskus ARAlta. Tälle vuodelle määrärahaa on jäljellä vielä noin neljä miljoonaa euroa, kirjoittaa KITA kiinteistö & talotekniikka. Latausmahdollisuudella varustettujen taloyhtiöiden asuntojen arvo kehittyy paremmin kuin ilman latausmahdollisuutta olevien taloyhtiöiden, vinkkaa ARAn ylitarkastaja Kari Lappalainen.

27.1.2020

Latausvalmius paranee oululaisissa taloyhtiöissä

Sähkö- ja hybridiautojen latausvalmiutta on parannettu oululaisissa taloyhtiöissä. Pisimmälle ovat päässeet asunto-osakeyhtiöt Pajarinkulma ja Hiirroskangas, kirjoittaa Forum24.fi. Pajarinkulmassa on toteutettu latausvalmius asunto-osakeyhtiön kaikille 35 autopaikalle, jotka sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallissa.

14.1.2020

Taloyhtiöiden avustukset koottuna

Korjaushankkeisiin ja perusparannuksiin on tänä vuonna saatavissa avustuksia viime vuotta enemmän. Isännöintiliitto on koonnut avustukset, joita taloyhtiöt voivat hakea. Valtio ja kaupungit tukevat taloyhtiöitä useissa hankkeissa, ja avustusten määrä on noussut tänä vuonna.