pirkanmaa

Uusimmat artikkelit

8.12.2020

Koronasuosituksia noudatettava riskiryhmien hengen suojelemiseksi

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin koronatilanne on edelleen kiihtymisvaiheessa. Pirkanmaalla koronaviruksen ilmaantuvuus kuluneiden kahden viikon perusteella on 74 per 100 000 asukasta. Positiivisten näytteiden prosenttiosuus Fimlabissa testatuista seitsemän vuorokauden ajalta on nyt viikon 49 ajalta 1,2 prosenttia.

30.10.2020

Biojätteen lajittelulla saamme puhdasta ympäristövoimaa

Pirkanmaan Jätehuolto panostaa seuraavan vuoden aikana biojätteeseen. Oman 17 pirkanmaalaista kuntaa kattavan paikallisen biokampanjan kaverina on valtakunnallinen Rakasta joka murua -kampanja, jossa ovat mukana Suomen Kiertovoima, Kuntaliitto ja 30 muuta jäteyhtiötä. Kampanjoiden tavoite on kannustaa asukkaita lajittelemaan biojätteensä aktiivisemmin ja hyödyntämään erilliskeräystä mahdollisimman laajasti.

13.11.2017

Mahdollisuuksien remontti -kiertue tuo Pirkanmaan taloyhtiöille työkaluja korjaushankkeiden toteuttamiseen

Kaikille avoin ja maksuton koulutusilta korjausrakentamisesta Tampereella 14.11. Korjaushanke on taloyhtiön hallinnolle haastava tehtävä. Taloyhtiön remontissa on hallittava tekniikka suunnitteluineen ja urakkakilpailuineen, juridiikka päätöksenteon vaiheineen ja sopimuksineen, rahoitustalous sekä viestintä osakkaiden ja asukkaiden suuntaan.