pakettiautomaatti

Uusimmat artikkelit

17.12.2019

Pakettiautomaatti tuli taloon

Yksityisiä pakettiautomaatteja on Helsingissä jo noin parisataa. Postin taloyhtiöihin, toimistoihin ja vastaaviin tiloihin muutaman vuoden ajan toimittamia pakettiautomaatteja tilataan eniten uusiin taloihin, kertoo Helsingin Uutiset. Uusiin asuinrakennuksiin tiloja Postin automaateille ovat varanneet isoista rakennuttajista ainakin Skanska, Bonava, YIT, SRV, Hartela ja Heka.

11.4.2018

Pakettiautomaatistako helpotusta asukkaiden elämään?

Pakettiautomaatit ovat viime aikoina puhuttaneet taloyhtiöissä. Osaksi varmaan myös siksi, että Posti on aktiivisesti markkinoinut Smartpostiaan.   Pakettiautomaatti varmasti tuokin helpotusta asukkaiden arkeen – voihan  automaattiin kätevästi tilata ja palauttaa esimerkiksi verkko-ostokset.

5.3.2018

Pakettiautomaatin tulosta taloyhtiöön päättää yhtiökokous

Taloyhtiöille näkyvästi markkinoitava oma pakettiautomaatti voi tuoda helpotusta asukkaiden arkeen, mutta kuka tahansa asiasta innostunut ei kuitenkaan voi tilata automaattia taloyhtiöön. Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen muistuttaa, että automaatin hankkiminen vaatii taloyhtiöltä asianmukaista päätöksentekoa. ”Yhtiö voi halutessaan tilata pakettiautomaatin, mutta tilaamisesta päätetään yhtiökokouksessa.