kysely

Uusimmat artikkelit

5.2.2021

Kysely korona-ajan yhtiökokouksista

Kiinteistöliitto tiedustelee taloyhtiöiden kokemuksia yhtiökokouksien järjestämisestä koronapandemian aikana. Tietoa hyödynnetään yhtiökokouksia koskevien säädöstarpeiden selvittämisessä, ja yhtiökokouskäytäntöjen kehittämisestä. Kyselyyn on helppo vastata.

13.1.2021

Kysely kiinteistönomistajien valmiudesta peruskorjata

UIPI on käynnistänyt kyselyn kiinteistönomistajien mahdollisuuksista ja kiinnostuksesta omistamiensa rakennuksien korjaamiseen. UIPI on yleiseurooppalainen, voittoa tavoittelematon kiinteistöalan etujärjestö, jossa on kolmisenkymmentä jäsentä 28 maasta. Suomen Kiinteistöliitto on UIPI:n jäsen.

24.4.2019

Kerro kantasi tulevaisuuden kaavoituksen tietomalleihin

Ympäristöministeriön käynnistämä Kuntapilotti-hanke on tuottanut ehdotuksia tietomallipohjaisen kaavoituksen toteuttamiseen. Hankkeen tavoitteena on tehdä kaavatiedoista koneluettavaa. Hankkeesta lisää ministeriön kotisivuilla.

19.4.2018

Osakkaat pitävät taloyhtiöiden hallitustyötä tärkeänä

15 000 ihmistä ei voi olla väärässä: taloyhtiöiden hallitustyö on tärkeää. Isännöintiliiton tilastot kertovat, että osakkaiden tyytyväisyys taloyhtiöönsä muodostuu erityisesti kolmesta tekijästä: suunnitelmallisesta johtamisesta, asumisen häiriöihin puuttumisesta ja omista vaikuttamismahdollisuuksista. – Hallitustyö on todella arvokasta, sillä taloyhtiölle annetaan hyvät suositukset silloin, kun sitä johdetaan suunnitelmallisesti.

22.6.2017

Kyselystä strategiaksi

Hallituksen puheenjohtaja Uskon, että jo kyselyn tekeminen saa ihmiset pohtimaan, miten omaisuudestaan voi parhaiten nauttia. Asukaskyselyn tulosten pohjalta määritellään taloyhtiön strategiset linjaukset sekä tärkeimmät kehitystarpeet. Yhteinen tahtotila voidaan myös kiteyttää taloyhtiön visioksi.