keittiöremontti

Uusimmat artikkelit

keittiöremontti

20.5.2022

Suunnittelu ja pohjatyöt takaavat onnistuneen keittiöremontin

Espoon Kivenlahdessa remontoidaan 72-neliösen kerrostaloasunnon keittiötä. Remontin toteuttaja, osakas Pekka Vass kertoo, että parhaiten keittiöremontista selviää kun suunnittelee sen hyvin ja tekee pohjatyöt huolella. "Kannattaa ehdottomasti palkata suunnittelija", hän sanoo.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

28.10.2021

Vältä keittiöremontin pahimmat virheet

Kotilieden ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki on tehnyt viimeisen seitsemän vuoden aikana neljä isoa keittiöremonttia itselleen. − Keittiö on minulle tärkein asia, joten aina kun muutan, haluan tehdä keittiöstä oman näköisen, Sanna kertoo Kotilieden artikkelissa. Pienen pintaremontin sijaan Sanna on joka kerta remontoinut uuden kotinsa keittiön lattiasta kattoon – riippumatta siitä, onko keittiö uusi vai ei.

10.7.2018

Näitä asioita kysytään putkiremontista

Putkiremontti herättää taloyhtiössä monia kysymyksiä. Erityisesti osakkaita ja asukkaita putkiremontti mietityttää, sillä se on heille usein vieras asia. 1.

20.6.2018

Päivitetään keittiö putkiremontin yhteydessä

Kiinnostava ja mukava projekti, josta jää konkreettinen muisto vielä vuosiksi eteenpäin. Kuvausta ei heti uskoisi putkiremontin yhteydessä lausutuksi. Se on kuitenkin varsin realistinen, jos putkiremontin yhteydessä uusitaan myös keittiö.

9.6.2017

Keittiöremontit

Osakkaan remontoidessa omaa keittiötä tai teettäessä keittiöremonttia, tulee huomioida erityisesti vedeneristeet sekä sähkötöiden asianmukaisuus. Keittiö- ja kylpyhuoneremonttien osalta on paljon enemmän taloyhtiöille ilmoitettavia muutos- ja kunnossapitotöitä kuin muiden asuintilojen osalta. Katso alla olevasta taulukosta kunkin toimenpiteen kohdalta tuleeko tehdä ilmoitus taloyhtiölle vai ei.