kaapelitehdas

Uusimmat artikkelit

6.4.2021

Tanssin talon julkisivut uhmaavat painovoimaa

Helsingin Kaapelitehtaan yhteyteen nouseva Tanssin talo on erityisesti tanssille suunniteltu esitys- ja tapahtumatila. A-Insinöörit vastaa poikkeuksellisen kokonaisuuden vaativasta rakennesuunnittelusta, jossa korjaus- ja uudisrakentaminen kulkevat rinta rinnan. Helsingin Ruoholahteen tänä vuonna valmistuva Tanssin talo on ainutlaatuinen kokonaisuus sekä arkkitehtuuriltaan että rakenteellisilta ratkaisuiltaan.

30.1.2020

Tanssin talon peruskivi muurattiin

Tanssin talon peruskivi muurattiin tänään Kaapelitehtaalla. Peruskiveä oli muuraamassa runsas joukko Tanssin talon vaiheisiin vaikuttaneiden tahojen edustajia. Tilaisuudessa puhuivat muun muassa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori sekä tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen.

2.1.2020

Kiinteistö Oy Kaapelitalo ostaa Orionin entisen pääkonttorin

Kaapelitehtaan ja Suvilahden kulttuurikeskuksia pyörittävä Kiinteistö Oy Kaapelitalo ostaa Vallilassa Nilsiänkatu 10:ssä sijaitsevan lääkeyhtiö Orionin entisen pääkonttorin ja lääketehtaan Kiinteistö Oy Nilsiänkatu 10:ltä. Kaupan jälkeen yhtiö hallinnoi yhteensä lähes 100 000 neliömetriä vanhoja teollisuuskiinteistöjä Helsingissä. Nilsiänkatu 10 -kiinteistö on rakennettu vuosien 1934-1945 aikana.