käyttövesiputkisto uusiksi

Käyttövesiputkisto uusiksi hyvin suunnitellussa remontissa

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti

Hämeenlinnalaisessa rivitaloyhtiössä vaihdetaan käyttövesiputkisto. Valmista odotetaan joulukuulle.

Hämeenlinnalaisessa As Oy Ainontie 5–9:ssä vaihdetaan kuluvan vuoden aikana käyttövesiputkisto. Rivitaloyhtiö on valmistunut vuonna 1978 ja käsittää kymmenen rakennusta, joissa on yhteensä 36 asuinhuoneistoa.

Työ on tilattu kokonaisurakkana, jossa pääurakoitsijana toimiva Hämeen Remonttitiimi Oy valitsee tarvittavat aliurakoitsijat kuten putki- ja sähköliikkeet. Talojen väliset maassa olevat käyttövesiputket ja lämpöjohdot on vaihdettu vuonna 2015, eikä niihin tässä yhteydessä puututa. Asuntojen viemärit kuvataan ja puhdistetaan myöhemmin. Todennäköisesti ne sukitetaan, ellei kuvauksissa todeta isompia vaurioita.

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla Suomen Kiinteistölehden saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään!

Seppo Simola

Kirjoittaja on monialainen freelancer, joka kokee myös kiinteistöasiat omikseen. Hänellä on pitkä kokemus myös suuren kerrostaloyhtiön hallitustyöskentelystä ja puheenjohtajuudesta.

Katso myös nämä

taloyhtiösauna

22.6.2022

Taloyhtiösauna pesi kasvonsa

Taloyhtiösaunat tulevat takaisin. Yksityisten huoneistosaunojen sijaan taloyhtiöihin rakennetaan nyt nykyaikaisia yhteissaunoja, joiden varaus omaan käyttöön on helppoa. Taloyhtiösauna voi muistuttaa jopa kylpylää höyrysaunoineen ja porealtaineen.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

muutostyöpalvelu

20.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Muutostyöpalvelun ABC

Taloyhtiön putkiremontti saattaa tuntua stressaavalta, mutta Laattapisteen muutostyöpalvelu helpottaa kaikkien remontin osapuolten arkea. Muutostyöpalvelun avulla persoonallisen kylpyhuoneen suunnittelu ja toteuttaminen sujuvat vaivattomasti.

Laattapiste

30.3.2022

Putkiremontti tulossa –kylpyhuoneista ei tarvitse tehdä identtisiä

Omataloyhtio.fi: Vanhat kerrostalokylpyhuoneet ovat usein varsin kompakteja, mutta toisinaan niitä laajennetaan putkiremontin yhteydessä. Hyvällä suunnittelulla ja oikeilla kalustevalinnoilla niukkoihinkin neliöihin voidaan remontoida toimiva kokonaisuus. Taloyhtiön kannattaa satsata huolelliseen suunnittelutyöhön ja käydä urakoitsijan kanssa tarkkaan läpi remontissa vakiona tarjottavien materiaalien ja kalusteiden laatu sekä käytännöllisyys.

keittiöremontti

20.5.2022

Suunnittelu ja pohjatyöt takaavat onnistuneen keittiöremontin

Espoon Kivenlahdessa remontoidaan 72-neliösen kerrostaloasunnon keittiötä. Remontin toteuttaja, osakas Pekka Vass kertoo, että parhaiten keittiöremontista selviää kun suunnittelee sen hyvin ja tekee pohjatyöt huolella. "Kannattaa ehdottomasti palkata suunnittelija", hän sanoo.

Tähtiartikkeli

Tilaajille