käyttövesiputkisto uusiksi

Käyttövesiputkisto uusiksi hyvin suunnitellussa remontissa

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti. Oletko Kiinteistöliiton asiakas? Aktivoi etu tästä

Tilaa lehti

Hämeenlinnalaisessa rivitaloyhtiössä vaihdetaan käyttövesiputkisto. Valmista odotetaan joulukuulle.

Hämeenlinnalaisessa As Oy Ainontie 5–9:ssä vaihdetaan kuluvan vuoden aikana käyttövesiputkisto. Rivitaloyhtiö on valmistunut vuonna 1978 ja käsittää kymmenen rakennusta, joissa on yhteensä 36 asuinhuoneistoa.

Työ on tilattu kokonaisurakkana, jossa pääurakoitsijana toimiva Hämeen Remonttitiimi Oy valitsee tarvittavat aliurakoitsijat kuten putki- ja sähköliikkeet. Talojen väliset maassa olevat käyttövesiputket ja lämpöjohdot on vaihdettu vuonna 2015, eikä niihin tässä yhteydessä puututa. Asuntojen viemärit kuvataan ja puhdistetaan myöhemmin. Todennäköisesti ne sukitetaan, ellei kuvauksissa todeta isompia vaurioita.

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Suomen Kiinteistölehden tilaajana saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään! Oletko Kiinteistöliiton jäsen? Ota etu käyttöösi tästä

Seppo Simola

Kirjoittaja on monialainen freelancer, joka kokee myös kiinteistöasiat omikseen. Hänellä on pitkä kokemus myös suuren kerrostaloyhtiön hallitustyöskentelystä ja puheenjohtajuudesta.

Katso myös nämä

muutostyöpalvelu

20.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Muutostyöpalvelun ABC

Taloyhtiön putkiremontti saattaa tuntua stressaavalta, mutta Laattapisteen muutostyöpalvelu helpottaa kaikkien remontin osapuolten arkea. Muutostyöpalvelun avulla persoonallisen kylpyhuoneen suunnittelu ja toteuttaminen sujuvat vaivattomasti.

Laattapiste

asbestinpurku

21.4.2023

Asbestinpurku alkaa kartoituksesta

Vanhojen talojen märkätiloista löytyy usein asbestia. Kun märkätiloja aletaan remontoida, täytyy aluksi tehdä asbesti- ja haitta-ainekartoitus. Sen jälkeen tila suojataan ja asbesti siivotaan huolellisesti pois.

märkätilat

13.7.2023

Märkätilat on syytä tarkastaa säännöllisesti

Kun taloyhtiön märkätilat tarkastetaan säännöllisesti, voidaan välttyä kosteusvauroilta ja kalliilta korjauksilta. Märkätilatarkastus antaa tärkeää ja hyödyllistä informaatiota tilojen kunnosta, riskeistä ja vaurioista sekä korjaustarpeista ja niiden kiireellisyydestä.

taloyhtiön ikkunaremontti

5.9.2023

Kaupallinen yhteistyö

Lue vinkit onnistuneeseen taloyhtiön ikkunaremontin toteutukseen

Taloyhtiön ikkunaremontti on monivaiheinen kokonaisuus, jonka vuoksi jo kilpailutusvaiheessa on hyvä olla huolellinen. Pihlan asiantuntija listaa viisi vinkkiä, joilla kilpailutus onnistuu ja jotka varmistavat ikkunaremontin onnistuneen toteutuksen.

Pihla-Tiivi