vaalit

Uusimmat artikkelit

22.3.2021

Kiinteistölehden vaalikyselyt verkossa

Suomen Kiinteistölehti kysyi tammi-, helmi- ja maaliskuun numeroissaan kaikilta eduskuntapuolueilta niiden näkemyksiä asumiseen liittyvistä kysymyksistä. Kaikki Liike Nytiä lukuunottamatta vastasivat, mistä kiitos. Julkaisemme kaikki kolme artikkelia nyt verkossa.

22.5.2019

Europarlamentti vaikuttaa taloyhtiöön – vaikuta parlamenttiin!

EU:ssa päätetään taloyhtiön arkeen vaikuttavista asioista. Usein kuulee sanottavan: ”Siellä Brysselissä ne sen päättivät”. EU ei ole pilvi, joka päättää, sataako vai paistaa.

6.3.2019

Markkinat ovat epäonnistuneet edullisen asumisen rakentamisessa

Jokaisella on oltava mahdollisuus valita kaikissa elämänvaiheissa, mihin kotinsa perustaa. Elämisen edellytykset ja edullinen asuminen on turvattava koko maassa. Nämä ovat Keskustan julkaistun asumislinjauksen perusta. – Markkinat ovat epäonnistuneet edullisten asuntojen rakentamisessa.

7.2.2017

Toimivat asuntomarkkinat ovat lääke Ruotsin haasteisiin

Pintaraapaisut eivät riitä ratkaisemaan Ruotsin asuntomarkkinoiden suurinta ongelmaa: miten saada lisää asuntoja. Kuvassa olevassa hallituksen komeassa toimitalossa Rosenbadissa olisi syytä havaita, että se on todella keskeinen asia monen muunkin ongelman ratkaisemisessa. Asuntoasioiden pitäisi olla tärkeysjärjestyksessä korkealla, kun vaalikeskustelut syksyn 2018 valtiopäivävaaleista käynnistyvät länsinaapurissamme.